Fyrislundsgatan 48 – 1 – Uppsala kommun

Utgångspris: 1 200 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Fyrislundsgatan 48

  • Antal rum: 1
  • Storlek: 24,2 m²
  • Byggår: 1969

Välkommen till Fyrislundsgatan 48. Här erbjuds du en kvadratsmart 1:a med låg månadsavgift belägen på våning 3 som ger dig en fin vy över området.

Planlösningen är bra planerad med förvaringslösningar och stort fönsterparti i det stora rummet som ger dig ett fint ljusinsläpp. Hallen har bra med plats för avhängningsmöjligheter samt förvaring av skor, ett pentry med all utrustning du kan tänkas behöva, badrum med dusch samt det stora rummet med plats för både säng, matbord och liten soffa intill tv-möbeln. För extern förvaring disponerar lägenhetsinnehavaren ett källarförråd.

Här bor du med ett lugnt och naturskönt läge med fina strövområden ”runt hörnet”. Årsta centrum erbjuder bra servicemöjligheter med bl.a. ICA-affär, apotek, vårdcentral och Folktandvården. I Gränbystaden som du smidigt promenerar till finns ännu bättre service- och nöjesmöjligheter. För den idrottsintresserade finns det motionsspår, utegym och fotbollsplaner i området och med cykel tar du dig ner till city på 10-15 minuter. Det finns även bra busskommunikationer via linje nr 1, 4 och 7 och den bilburne tar sig snabbt ut på E4:a-påfarten för vidare transport.

Karta för Fyrislundsgatan 48

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-1rum-arsta-uppsala-kommun-fyrislundsgatan-48-21349423

Avstånd till vatten: 2600

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75446

Lämna en kommentar