Fyrislundsgatan 37C – 1 – Uppsala kommun

Utgångspris: 1 495 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Fyrislundsgatan 37C

  • Antal rum: 1
  • Storlek: 35 m²
  • Byggår: 2016

// Ring för att boka privat visning redan idag!//

Välkommen till denna ljusa och välplanerade lägenhet, trevligt belägen i byggnad från 2016 med hiss från markplan. Här får ni en rymlig och ljus balkong om ca 8 kvm med delvis utsikt över innergården. Lägenheten har bl a en öppen planlösning, ett fint ljusinsläpp och fina parkett- och klinkergolv. Bostadsrättsinnehavaren nyttjar ett källarförråd som enkelt nås med hiss. Tillträdet är enligt ök.

Planlösningen ger er entré/hall med flera garderober, kök med inredning från Marbodal, vardagsrum med utgång till balkongen, ett fräscht duschrum med kombimaskin och sovdelen som rymmer en 120cm säng nås via vardagsrummet.

Här bor du med närhet till grönska och med god tillgänglighet till stadskärnan. . Möt framtiden i Uppsalas mest växande stadsdelar. Ett stenkast från boendet ligger det ständigt växande Gränby Staden med närmare 120 butiker och ett gediget restaurangutbud som de kommande åren dessutom kommer att utökas med ännu mer kultur, service och såklart en mängd nya butiker. I direkt närhet finns Årsta torg med Ica, vårdcentral och annan service.

Varmt välkommen på visning!

Karta för Fyrislundsgatan 37C

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-1,5rum-salabacke-uppsala-kommun-fyrislundsgatan-37c-21289730

Avstånd till vatten: 2600

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75444

Lämna en kommentar