Fyrislundsgatan 37B – 2 – Uppsala kommun

Utgångspris: 1 695 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Fyrislundsgatan 37B

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 42 m²
  • Byggår: 2016

Varmt välkommen till ett mycket modernt boende med stor och härlig balkong i bästa västläge, med utsikt över takåsar! Med dess genomgående fina skick och moderna attribut är detta boende perfekt för dig som gillar funktionalitet och välplanerade ytor. Detta hem måste upplevas på plats för att verkligen uppskattas!

Lägenheten erbjuder ett rymligt kök i modern tappning. Här finner du all maskinell utrustning som kan önskas såsom integrerad diskmaskin, kyl/frys, ugn och induktionshäll. Tack vare den öppna och sociala planlösningen i kombination med stora härliga fönsterpartier blir lägenheten ljus och luftig. Här finns gott om plats för soffgrupp och matsalsbord så alla vänner och familj kan samlas och umgås. Från vardagsrummet nås bostadens väl tilltagna balkong som vetter mot grönskande innergård med en öppen vy över takåsar, härifrån kan du även skymta toppen av den ståtliga domkyrkan! Vidare erbjuder bostaden en välkomnande entréhall med avhängningsyta och mycket förvaring, ett sovrum med platsbyggd garderob, ett stort helkaklat badrum med stilrena materialval utrustad med dusch och kombimaskin. Till lägenheten hör även ett förråd.

I Brf Längtans allé bor du i en modern byggnad utan större renoveringsbehov som är uppförd 2016. Föreningen tillhandahåller sina medlemmar förråd, cykel- och barnvagnsförråd, gemensam tvättstuga och en grönskande innergård. I lummiga kvarteret Sala backe har du gång- och cykelavstånd till centrum och Resecentrum. Du har även bekvämt promenadavstånd till underbara grönområden, Willys och Brantings torg som erbjuder bland annat mataffär, apotek. Närområdet erbjuder många restauranger, bla Asiatisk, Sushi, Pizzeria. Med en kort promenad når du fram till Gränby köpstad som erbjuder all typ av shopping, restauranger, bio, matbutiker, frisörer och mycket mer.

Vänligen kontakta ansvarig mäklare Rebecca Odhe för mer information!

Karta för Fyrislundsgatan 37B

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-sala-backe-uppsala-kommun-fyrislundsgatan-37b-21354989

Avstånd till vatten: 2600

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75433

Lämna en kommentar