Fyrislundsgatan 21B – 4 – Uppsala kommun

Utgångspris: 2 695 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Fyrislundsgatan 21B

  • Antal rum: 4
  • Storlek: 86 m²
  • Byggår: 2017

Välkommen till en fantastisk stilren fyra med egen ingång, stor uteplats och väl tilltagna rum som andas känsla och skandinavisk design. Denna välplanerade bostad bjuder på fönster i dubbla väderstreck och stora sociala ytor såväl invändigt som utvändigt. Utanför dörren har man en grönskande oas med en avskild stenlagd uteplats med eftermiddagssol där det ryms utemöblemang och grill vilket ger en härlig radhuskänsla. Bostaden erbjuder ett stort sovrum med praktisk förvaring tack vare flertal garderober, två mindre sovrum och ett mycket fräscht helkaklat badrum med både tvättmaskin och torktumlare. Vidare in finns en öppen planlösning mellan det exklusiva köket i harmoniska kulörer, integrerade vitvaror och hel kyl & frys. Det spatiösa vardagsrummet rymmer en stor soffgrupp, matsalsbord och övrig möblering som skulle önskas. En unik bostad ni bara ej får gå miste om!

Detta är en stabil förening med god ekonomi, en stor lyxig takterrass och en lummig, grönskande innergård med lekplats och sittbänkar. Vidare finns det gott om serviceutbud som cykelrum, barnvagnsrum och parkeringshus med laddningsplats för elbil. I månadsavgiften ingår även basutbud för bredband och TV.

På Fyrislundsgatan bor man med kort gångavstånd till såväl Gränby centrum/Gränbystaden som Brantingstorg och Årsta centrum. Det finns även en hel del serviceutbud i föreningens bottenplan och ut mot Fyrislundsgatan. Bostaden har cykelavstånd till Uppsala city och goda bussförbindelser med busshållplats på gatan strax nedanför samt endast några minuter till E4:ans påfart. I närområdet finns stora grönområden med härliga Källparken och stora Årstaparken med löpspår. Detta är verkligen ett område att trivas i!

Välkommen hem.

Karta för Fyrislundsgatan 21B

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-4rum-salabacke-uppsala-kommun-fyrislundsgatan-21b-21339038

Avstånd till vatten: 2800

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75444

Lämna en kommentar