Fyrbovägen 18 – 4 – Östhammars kommun

Utgångspris: 3 950 000 kr

Beskrivning av Villa Fyrbovägen 18

  • Antal rum: 4
  • Storlek: 148 m²
  • Byggår: 2005

Välkommen till Fyrbovägen 18, en exklusiv villa som erbjuder det bästa av komfort och stil. Denna enplansvilla på 148 kvm är perfekt för den som söker ett hem med både modernitet och charm.

Bostaden välkomnar dig med en öppen planlösning som flödar naturligt från det rymliga vardagsrummet till det fullt utrustade köket, perfekt för underhållning och familjeliv. De stora fönstren släpper in gott om dagsljus och ger en känsla av rymd och frihet.

Villan är belägen på en lugn och eftertraktad adress med en hänförande utsikt över Gimo damm. Vakna upp till solens strålar som glittrar i vattnet och njut av långa, avkopplande promenader längs Upplandsleden som passerar förbi vid strandkanten. Trädgården är en fridfull oas där du kan njuta av naturens skönhet och stillhet.

Med en praktisk carport och ytterligare förvaringsutrymmen är denna bostad inte bara vacker utan också funktionell. Den är byggd med högkvalitativa material och designad för att minimera underhåll och maximera din tid att leva och njuta.

Fyrbovägen 18 ligger i utkanten av Gimo, känt för sin vackra natur och lugna miljö. Här bor du med närhet till lokala butiker, skolor och fritidsaktiviteter, samt enkel tillgång till större städer via goda kommunikationer.

Denna villa är mer än bara ett hus; det är ett hem där varje detalj har tänkts på för att skapa en harmonisk och välkomnande atmosfär. Missa inte chansen att göra detta drömhus till ditt eget.

Välkommen hit, välkommen hem!

Vid intresse vänligen kontakta ansvarig mäklare Sofia Wictorsson för mer information, på 072-253 80 99 eller [email protected]!

Karta för Fyrbovägen 18

https://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-gimo-osthammars-kommun-fyrbovagen-18-21352668

Avstånd till vatten: 150

  • Östhammars kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74744

Lämna en kommentar