Funbo Källtorp 559 – 4 – Uppsala kommun

Utgångspris: 4 975 000 kr

Beskrivning av Villa Funbo Källtorp 559

  • Antal rum: 4
  • Storlek: 103 m²
  • Byggår: 1964

Tillfälle att förvärva Funbo Källtorp 559! – Med en fin och delvis insynsskyddad natur- och skogstomt om ca 2 650 kvm, belägen längst in på lugn återvänds väg ca 15 min från Uppsala.
Tomten är en välskött insynsskyddad oas! något trädbevuxen och delvis kuperad med berg i dagen. Trädgården erbjuder flera olika uteplatser och trädäck i alla väderstreck. Trädgårdens sociala ytor inbjuder till stora grillfester med vänner och släkt. Fantastiskt fint och möblerat växthus, inrett med trägolv och braskamin. I trädgården växer bland annat päronträd, hallonbuskar, krusbär, rabarber och mycket mer.

En mycket välplanerad och tilltalande bostad i mycket bra skick! Här finns allt för ett trevligt boende på landet med alla faciliteter du kan önska dig. Huset har genomgått en totalrenovering de senaste åren med ny dränering, nya golvbjälklag, el, fönster, dubbelfalsad skivtäckning takplåt, vattenanläggning och tilläggsisolerad fasad med ny panel. Alla ytskikt är genomgående renoverade med påkostade materialval i smakfulla färger. Bostaden bjuder in till stora sociala ytor i den öppna planlösningen mellan kök, matrummet med täljstenskaminen och vardagsrummet med utgång till det inglasade uterummet. Renoverat duschrum, gäst-wc och två sovrum med bra förvaring. Inrett vindsutrymme med sovloft och förvaringsutrymmen.
Gäststugan används idag som motionsrum och garage är ombyggt till förråd och verkstad. Plintar är nedsatta och förberedda för carport.

I Funbo Källtorp bor du bekvämt endast ca 6-7 km till ICA-Maxi, restauranger och övrig service. Gångavstånd (3-400 meter) till väg 282 med bra bussförbindelser. Nära till badsjöar i Marielund, Fjällnora eller Länna. Fin cykelväg till centrum och bra pendlarläge med närhet till E4:an. Uppskattar man den lantliga idyllen med dess rekreationsmöjligheter intill ängar och skog, samt närheten till centrum, då är detta ett tillfälle som måste upplevas!

Karta för Funbo Källtorp 559

https://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-funbo-uppsala-kommun-funbo-kalltorp-559-21334410

Avstånd till vatten: 650

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74177

Lämna en kommentar