Fullerövägen 9 – 6 – Uppsala kommun

Utgångspris: 7 490 000 kr

Beskrivning av Villa Fullerövägen 9

  • Antal rum: 6
  • Storlek: 193,3 m²
  • Byggår: 2023

I hjärtat av Storvreta ligger denna moderna och smakfulla villa. Här finns närhet till all service ni kan tänka er i form av flera skolor, förskolor, bibliotek, vårdcentral, tandläkare, apotek, flera välsorterade mataffärer, restauranger, bensinstation m.m.

Huset på ca 193 kvm fördelar sig på bottenplan med rymligt kök med tillhörande matplats, ett rymligt vardagsrum med braskamin och utgång till husets härliga utemiljö, ett sovrum med en separat utgång, tvättstuga med groventré, ett duschrum med toalett. På övre planet finns en hall med klädkammare, wc/dusch, samt tre mycket bra sovrum varav det största har en egen walk in closet.

Populära Storvreta är ett mycket barnvänligt område med goda kommunikationsmöjligheter med både buss eller tåg till Uppsala och resecentrum, det finns dessutom en bra cykelväg hela vägen in till Uppsala. I Storvreta finns de mesta man kan tänkas behöva så som två livsmedelsbutiker, apotek, restauranger, gym, möbelaffär, bibliotek m.m.
Här finns gott om förskolor samt flera skolor upp till 9e klass.
Ett område som passar utmärkt för den aktiva familjen med ett fint elljusspår där både skidor, cykling samt löpning förekommer. Här finns även b.la. både fotbollscuper och innebandy m.m.
Här finns även en välordnad badplats dit man kan gå och svalka sig på sommarens varma dagar.

Karta för Fullerövägen 9

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-storvreta-uppsala-kommun-fullerovagen-9-21072355

Avstånd till vatten: 500

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74332

Lämna en kommentar