Frodegatan 14 B – 2 – Uppsala kommun

Utgångspris: 2 995 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Frodegatan 14 B

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 64 m²
  • Byggår: 2015

Välkomna till detta drömhem på Frodegatan 14B – Längst upp, gavelläge och med hiss från markplan!

Denna fantastiska 2rok- lägenhet är perfekt för er som söker både trivsel och ljus i ert boende. Med sina välskötta och rymliga rum erbjuder denna bostad en harmonisk atmosfär som kommer att få er att känna er hemma direkt, samtidigt som ni kliver in till en gedigen takhöjd.

Här bor man med egen ingång och lyxen av att ha ”två” balkonger med både möjlighet att avnjuta morgonsolen på den privata uteplatsen utanför entrén och sol större delen av dagen på bostaden mysiga balkong.

Det första som möter er när ni kliver in är det generösa ljusinsläppet som flödar genom fönstren och lyser upp varje vrå. Här kommer ni att vakna upp till solens strålar som sprider glädje och energi i hela lägenheten. Vardagsrummet är elegant inrett med gott om utrymme för både avkoppling och underhållning. Det är en perfekt plats att bjuda in vänner och familj för trevliga samvaron. Från vardagsrummet når ni även den härliga balkongen i attraktivt söderläge med helt fritt läge och utan insyn.

Köket är modernt och välutrustat. Här finns även gott om förvaringsutrymme och arbetsytor som gör matlagningen till en fröjd.

Sovrummet är rymligt och lugnt, perfekt för att skapa en fridfull oas att koppla av i. Det helkaklade badrummet erbjuder dusch, tvättmaskin, torktumlare och komfortvärme.

Utöver detta erbjuder även bostaden två förråd. Ett precis utanför entrén och en i källaren som enkelt nås med hiss från markplan.

På Frodegatan 14B bor man i en av Uppsalas attraktivaste kvarter med stadspulsen alldeles runt hörnet med enbart ett par minuters promenad till Uppsala city och Resecentrum. Utöver detta finns flertalet restauranger, livsmedelsbutiker, gym och flertalet mysiga parker i ert närmsta kvarter. Här bor du även med direkt närhet till gallerian Kvarnen med utbud såsom apotek, blombutik, systembolag och frisör m.m. Gillar man konserter bor man även ypperligt läge med Uppsala konsert och kongress som granne.

Detta boende är perfekt för studenter, par eller liten familj, som första boende eller för pendlaren som snabbt vill kunna ta sig runt i hela Uppland eller Stockholm med Uppsala centralstation en kort promenad bort!

Brf Frodigheten är en trygg och ekonomisk god förening som ursprungligen är från 1945. Under år 2014/2015 totalrenoverades och byggdes den om till 33 bostadsrättslägenheter med nyproduktionsstandard. De gemensamhetsutrymmena som föreningen tillhandahåller är cykelförråd, barnvagnsförråd, hobbyrum, tvättstuga och övernattningslägenhet. Föreningen har även en grönskade och vacker innergård med en pergola, tak av glas och järngrill samt 19 st parkeringsplatser med eluttag och laddning för elbilar. I området finns även boendeparkering.

Missa inte denna unika möjlighet i Fålhagen!

Välkommen på visning!

Karta för Frodegatan 14 B

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-falhagen-uppsala-kommun-frodegatan-14-b-21351542

Avstånd till vatten: 900

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75327

Lämna en kommentar