Forsvägen 12 – 4 – Älvkarleby kommun

Utgångspris: 2 695 000 kr

Beskrivning av Villa Forsvägen 12

  • Antal rum: 4
  • Storlek: 97 m²
  • Byggår: 1967

Välkommen till detta moderna och renoverade enplanshus med källare i Rotskär. Med en totalyta om 209 kvadratmeter i två plan är detta hus en perfekt kombination av komfort, stil och ett praktiskt boende. Huset renoverats löpande sedan 2015 med bla en omfattande dränering, byte av all el och samtliga vattenledningar.

Den delvis öppna planlösningen fullkomligt badar i ljus från fönster i tre väderstreck och ger även utgång till altan i soligt västerläge. Här skapas en luftig och inbjudande atmosfär där hela familjen kan samlas för den stora middagen eller bara umgås tillsammans. Köket är oerhört praktiskt och utrustat med den modernaste tekniken vilket gör matlagningen till en ren fröjd. Vackert parkettgolv är genomgående för hela våningsplanet som därtill inrymmer tre väl tilltagna sovrum samt ett helkaklat badrum.
Källarplanet är i gott skick och erbjuder bra med förvaringsutrymmen, en gillestuga som är perfekt för barnen samt ett påkostat spautrymme med dusch och bastu. Dessutom finns en praktisk tvättstuga vilket gör den dagliga rutinen otroligt smidig.

På fastigheten finns ett rymligt garage, suveränt för bilentusiasten eller för extra förvaringsutrymme. Från garaget har man direkt access till huset samt bakomliggande förråd med separat entré. Stor och plan trädgårdstomt för lek och aktivitet. På taket sitter solceller som producerar ca 10 000 kWh per år och ger huset en oerhört låg driftskostnad.

Varmt välkomna med Er intresseanmälan!

Karta för Forsvägen 12

https://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-alvkarleby-kommun-forsvagen-12-21349354

Avstånd till vatten: 200

  • Älvkarleby kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 81431

Lämna en kommentar