Folkungagatan 8B – 1 – Uppsala kommun

Utgångspris: 1 695 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Folkungagatan 8B

  • Antal rum: 1
  • Storlek: 38 m²
  • Byggår: 1945

Välkommen till denna charmiga etta med balkong i främre Svartbäcken.
Här bor du i en ljus och rymlig 1:a med trivsamt läge, nära centralstationen och centrum samt mysiga promenadstråk längs Fyrisån. Lägenheten erbjuder en rymlig hall med god förvaring i inbyggda garderober samt en stor klädkammare, rymligt badrum med plats för badkar och fint ljusinsläpp från fönster. Vidare in i lägenheten finns ett stort allrum med plats för större säng och soffa samt matgrupp vid fönster. Från allrummet nås den generösa balkongen med sol från förmiddagen. Lägenheten har ett charmigt kök med god arbetsyta och förvaring samt plats för bord och stolar. Lägenheten är ljus och fräsch och får bra ljusinsläpp med fönster åt två väderstreck. Utöver den goda förvaringen i lägenheten tillhandahåller föreningen även ett förråd till lägenheten.

Som boende på Folkungagatan 8B bor du i en välskött förening med god ekonomi. Föreningen har gemensam tvättstuga och cykelförråd samt en mysig innergård med gemensamma trädgårdsmöbler och grillplats att nyttja för föreningens medlemmar.

I Svartbäcken som är en av Uppsalas äldsta stadsdelar har du tillgång till vårdcentral, bad- och sportanläggningen Fyrishov samt närhet till service på Torbjörnstorg där du finner allmän service och ICA-butik. Här tar du dig även snabbt till stadskärnan med cykel och det är goda kommunikationer med buss. För dig som uppskattar mysiga promenader och motionsspår så finns det fina gångvägar utmed Fyrisån. Till centrum och centralstationen cyklar du på endast 10 minuter, samt nära till Uppsalas alla universitetsinstitutioner. Perfekt första bostad!

Varmt välkommen på visning!

Karta för Folkungagatan 8B

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-1rum-svartbacken-uppsala-kommun-folkungagatan-8b-21341804

Avstånd till vatten: 250

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75336

Lämna en kommentar