Folkungagatan 7 – 1 – Uppsala kommun

Utgångspris: 1 430 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Folkungagatan 7

  • Antal rum: 1
  • Storlek: 35,6 m²
  • Byggår: 1966

Nu finns äntligen möjligheten att få ta del av denna centralt belägna, ljusa och rymliga etta. Med den öppna planlösningen och de generösa fönsterytorna har bostaden ett härligt genomgående naturligt ljus.

Boendet har en smart och praktisk planlösning som inkluderar en rymlig hall och gott om förvaringsutrymme i garderober, ett helkaklat badrum och ett stort allrum med möjlighet till flexibel möblering och sovplats.

Köket är smart placerat i ett separat hörn och erbjuder full utrustning med diskmaskning, induktionshäll, kyl/frys samt gott om bänkyta och förvaring i skåp och lådor. här finns även plats för matbord för ca 4 personer.

I Svartbäcken bor du i ett eftertraktat område med närhet till en mängd aktiviteter. Du har gångavstånd till bland annat aktivitetscentret Fyrishov och det vackra Rödbospåret. Även några av Uppsalas finaste strövområden långs Fyrisån nås med en kort promenad. Här finns alla möjligheter till motion och ett aktivt liv i naturen.

I närområdet finns bekvämligheter som mataffärer och service vid Torbjörns torg. Dessutom leder en trevlig gång- och cykelväg direkt in till stadens centrum, vilket gör det enkelt att ta sig dit med frisk luft och vacker omgivning. För dem som föredrar kollektivtrafik finns även direkt bussförbindelse till centrum tillgänglig i närheten av bostaden med flera hållplatser längs Svartbäcksgatan.

Missa inte chansen att få bo i ett av Uppsalas lugnaste områden!

Karta för Folkungagatan 7

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-1rum-svartbacken-uppsala-kommun-folkungagatan-7-21340686

Avstånd till vatten: 350

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75336

Lämna en kommentar