Folkungagatan 4B – 1 – Uppsala kommun

Utgångspris: 1.795.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Folkungagatan 4B

  • Antal rum: 1
  • Storlek: 37 m²
  • Byggår: 1945

Välkommen till Folkungagatan 4B och denna välplanerade etta med underbar balkong. Har du högt ställda krav och letar efter ett charmigt boende i ett mycket trevligt område så är detta bostaden för dig.

Här i Svartbäcken bor ni i ett attraktivt område med direkt närhet till aktiviteter vid Fyrishov samt Rödbospåret, som är ett av Uppsalas finaste strövområden, och motionsspår med Gamla Uppsala högar i fonden. I närområdet finns även mataffärer och service vid Torbjörns torg. In till stadens centrum leder en fin gång- och cykelväg. Direkt bussförbindelse till centrum finns att tillgå i bostadens närområde.

Lägenheten erbjuder en välkomnande hall med gott om avyttringsmöjligheter i garderob och städskrubb. Ett kaklat badrum med bl.a. badkar med duschmöjlighet, ett rymligt kök med plats för matbord, ett vardagsrum med plats för såväl soffgrupp och säng samt utgång till den trevliga balkongen med eftermiddagssol och utsikt mot innergården.

Till lägenheten hör även två förråd, ett större och ett mindre.

Vänligen anmäl ditt intresse för att ta del av all information. Bostäder i Svartbäcken är attraktiva och kan säljas innan visning.

Välkommen hem!

Karta för Folkungagatan 4B

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-1rum-svartbacken-uppsala-kommun-folkungagatan-4b-20287376

Avstånd till vatten: 200

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75336

Lämna en kommentar