Folketshusvägen 17 – 4 – Östhammars kommun

Utgångspris: 1 795 000 kr

Beskrivning av Villa Folketshusvägen 17

  • Antal rum: 4
  • Storlek: 80 m²
  • Byggår: 1956

Välkommen till Folketshusvägen 17 beläget vid Norra Roslagens vackra skärgård. Här bor du med endast några minuters promenad ifrån Hargshamns populära badstrand och idylliska småbåtshamn.

Det trevliga bostadshuset, omfamnat av en välskött och charmig trädgård, lämpar sig bra som permanent- och fritidsboende.

Bostaden inrymmer en hall med plats för avhängning. Vidare in finns ett helkaklade badrummet med badkar att tillgå. Det ljust upplysta köket blir hjärtat i hemmet, komplett med en stilig bardisk där du kan njuta av ditt morgonkaffe eller bjuda in vänner till trevliga middagar. Villan rymmer tre mysiga sovrum, perfekta för en växande familj eller som plats för gäster att känna sig hemma. I anslutning till köket finns ett vardagsrum med plats för soffgrupp och matbord. Tvättstugan och pannrummet med wc, ger praktiska bekvämligheter som gör vardagen smidigare. Vid entrén möts du av ett inglasat rum, perfekt för att njuta av friska morgnar eller lugna kvällar. I trädgården väntar flera förråd och en lekstuga, perfekta för förvaring och barnens lek. För de gröna fingrarna finns även ett växthus att tillgå, här kan du odla och njuta av din egen lilla bit av naturen.

Till Östhammar är det ca: 17 km, där finns matbutiker, restauranger, konditorier, vårdcentral, apotek m.m. Till Gimo ca: 17 km, där finns matbutik, restauranger, konditorier, vårdcentral, apotek och en fin Herrgårds miljö.

Karta för Folketshusvägen 17

https://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-hargshamn-osthammars-kommun-folketshusvagen-17-21356274

Avstånd till vatten: 400

  • Östhammars kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74250

Lämna en kommentar