Flogstavägen 5E – 3 – Uppsala kommun

Utgångspris: 1 900 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Flogstavägen 5E

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 76,3 m²
  • Byggår: 1984

Trea till salu i populära Ekeby Hus!

Här bor seniorer +55 som uppskattar riktigt god service och närheten till grönska. Lägenheten har en stor hall med ingång till ett förråd, ett sovrum med god förvaring samt ett mindre sovrum perfekt som gäst- eller arbetsrum. Här finns även ett kök med matplats i härligt burspråk med utsikt över grönområde, ett vardagsrum med balkong i söder plus ett helkaklat badrum med egen tvättmaskin.

I föreningen finns allt man kan önska sig med fina tvättstugor, cykelförråd, bastu, en mycket trevlig restaurang, gästmatsal, gästrum att hyra, bibliotek, hobbyrum och motionsrum. Som boende i Ekeby Hus kan man också vara med i dom gemensamma aktiviteterna så som måleri, bridge, bokcirklar och mycket annat. De boende har tillgång till sjuksköterska och det finns hårvård och fotvård till subventionerade priser. Hågadalen är inte långt bort för den som vill njuta av en promenad och det finns även flertalet promenadstråk i direkt anslutning till bostaden som tar dig runt i området samt in mot city. Mataffärer såväl som påfart till större vägar är lättåtkomliga.

I årsavgiften om 6 991 kr/månad ingår värme, kall- och varmvatten, kabel-TV, bredband samt tilläggsförsäkring för bostadsrätt. Utöver årsavgiften tillkommer en obligatorisk serviceavgift om 3 476 kr/månad som utöver alla gemensamhetsutrymmen även innefattar lättare städning varannan vecka och fönsterputsning två gånger per år. I Ekeby Hus populära och nyligen renoverade restaurang serveras middag måndag-lördag mot matkuponger. Det är obligatoriskt att köpa 189 matkuponger (3 kvartal) för 9 450 kr/år, dvs 50 kr per måltid. Det går att köpa flera kuponger under året för den som önskar.

Vill du läsa mer om föreningen rekommenderar jag att gå in på deras hemsida där man får mycket bra information. https://ekebyhus.bostadsratterna.se/

Välkommen att boka in dig på visning!

Karta för Flogstavägen 5E

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-flogsta-uppsala-kommun-flogstavagen-5e-21360492

Avstånd till vatten: 2100

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75273

Lämna en kommentar