Flogstavägen 160 NB – 4 – Uppsala kommun

Utgångspris: 3.475.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Flogstavägen 160 NB

  • Antal rum: 4
  • Storlek: 101 m²
  • Byggår: 1979

Varmt välkommen till denna luftiga och rymliga fyra på nedre botten med uteplats ut mot lummigt grönområde. Området är populärt och ligger ypperligt till i Uppsala med närhet till natur, affärer, skolor och centrala Uppsala, men ändå lugnt och mysigt.

I lägenheten finner du tre bra sovrum där hela familjen får gott om plats. Två av sovrummen ligger avskilda från det lite större sovrummet. Kök och vardagsrum ligger i delvis öppen planlösning, som gör att lägenheten fungerar utmärkt för samvaro, men med köket lite avskilt. Från köket når du den mysiga uteplatsen. I vardagsrummet finns en fin braskamin som ger rummet en mysig känsla och värmer härligt, helst de kalla månaderna. Två badrum finns, varav ett med badkar och ett med dusch – perfekt, något för alla! Uteplatsen har en grind ut mot grönområdet som har en fin lekplats. Ger verkligen en radhuskänsla. Alla innerdörrar i lägenheten är bytta. Delvis ny el installerad i lägenheten.

Kommunikationerna från området är jättebra, både med buss, via cykelvägar eller till fots. Parkering finns för alla i föreningen på stor parkeringsplats på andra sidan Flogstavägen, från lägenheten sett. Delvis ny el installerad i lägenheten.

Föreningen är fint skött och inga hyreshöjningar är planerade. Det finns bastu, föreningslokal, två uthyrningsrum om du har gäster som ska sova över och det planeras för pubafton för medlemmarna.

Två förråd finns till lägenheten. Ett av dem ligger angränsande till bostadens entré och är väldigt rymligt. Det finns även ett till förråd i källaren i angränsande hus som är i samma storleksordning som det intill lägenheten.

Varmt välkommen på visning!

Karta för Flogstavägen 160 NB

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-4rum-flogsta-ekeby-uppsala-kommun-flogstavagen-160-nb-20415677

Avstånd till vatten: 2300

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75272

Lämna en kommentar