Fjuckby Solvallen 95 – 4 – Uppsala kommun

Utgångspris: 3 400 000 kr

Beskrivning av Villa Fjuckby Solvallen 95

  • Antal rum: 4
  • Storlek: 113 m²
  • Byggår: 1966

Välkommen till denna fantastiska bostad i Fjuckby! Här bor du i ett renoverat drömhus som erbjuder både komfort och moderna bekvämligheter. Med radonsug, FTX-system och bergvärme installerade, kan du känna dig trygg och njuta av en hälsosam inomhusmiljö.

Huset är placerat i ett lantligt läge med ca 15min bilresa från Uppsala. Fastigheten erbjuder ett lugnt och soldränkt läge med fina vyer över åkrar. I anslutning med huset finner ni ett vidbyggt dubbel garage med gjuten platta och installerad Luft/luft värmepump.

Bostaden imponerar med nya fönster och altandörrar från 2020, samt en ny el-central från samma år. Köket renoverades 2017 och är utrustat med moderna bekvämligheter. Här finns även en mysig braskamin för extra värme och atmosfär.
Sen har ägarna fixat till fasaden med tilläggsisolering samt ny panel 2020-2023 samt tagit hand om huset med löpande underhåll.

Utanför huset väntar en altan med spabad där du kan koppla och njuta av vackra vyerna. På tomten och huset finns också utebelysning för att ge det en extra mysfaktor på kvällen.

Huset är beläget i det natursköna området Fjuckby/Ärentuna, med närhet till vacker natur och friluftsaktiviteter med ett behagligt avstånd från Uppsala!

Varmt välkommen att höra av er till ansvarig mäklare Kristofer Hamberg!

Karta för Fjuckby Solvallen 95

https://www.hemnet.se/bostad/villa-113m2-storvreta-uppsala-kommun-fjuckby-solvallen-95-21305593

Avstånd till vatten: 4400

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74391

Lämna en kommentar