Fjärdhundragatan 58 – 1 – Uppsala kommun

Utgångspris: 1 395 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Fjärdhundragatan 58

  • Antal rum: 1
  • Storlek: 37 m²
  • Byggår: 1964

I stadsnära och omtyckta Tunabackar saluförs nu denna ljusa och luftiga 1:a med stora fönsterytor, fransk balkong och ett fritt hörnläge på våning 3/3.
Här bor ni helt utan insyn med vy mot Bärby Hages villaområde och gröna omgivning.
Bostaden har en genomtänkt och funktionell planlösning bestående av en rymlig hall med klinkergolv och utmärkt garderobsförvaring, ett helkaklat badrum i klassisk färgsättning samt ett stort vardagsrum med goda möjligheter till sovplats.
Vidare finns ett rymligt separat kök med fönster i två väderstreck, matplats för 4-6 personer, vit skåpinredning och grå mosaik ovanför arbetsbänk.

Brf Thunbergia är en stabil bostadsrättsförening med ordnad ekonomi, stora härliga gårdsytor och eget gym med förmånligt pris.
För närvarande finns lediga parkeringsplatser i föreningen.

Här bor ni med goda bussförbindelser och kort cykelavstånd till city men ändå med närhet till natur. Svartbäcken och Tunabackar angränsar till Röbos upplysta motionsspår, fina rekreationsområden och så småningom Gamla Uppsala högar med dess historiska miljö. Ett stenkast från bostaden ligger Torbjörnstorg med bl.a. ICA och flera restauranger. Fyrishov ligger ett par minuters promenad bort med äventyrsbad, motionssim samt gym via Friskis & Svettis.

Välkommen hem till Fjärdhundragatan!

Karta för Fjärdhundragatan 58

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-1rum-tunabackar-uppsala-kommun-fjardhundragatan-58-21327150

Avstånd till vatten: 650

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75337

Lämna en kommentar