Fjällgatan 15 – 4 – Östhammars kommun

Utgångspris: 3 195 000 kr

Beskrivning av Villa Fjällgatan 15

  • Antal rum: 4
  • Storlek: 88 m²
  • Byggår: 1975

Nu saluförs denna trivsamma villa i Öregrunds centrala kvarter!
Här bor ni med bekvämt promenadavstånd till den vackra hamnen med dess restaurangutbud, skola samt med mataffär endast ett stenkast bort från huset.

Fastigheten erbjuder en grön och fin tomt i en trivsam omgivning och lämpar sig perfekt för lekande barn eller bara allmän avkoppling. För dig med gröna fingrar så lämpar sig tomten utmärkt för odling. Här finns utrymme för hela familjen att trivas! Här har ni även tillgång till mysiga uteplatser samt ett vidbyggt garage.

Bostadshusets entréplan fördelar sig på en välkomnande hall med avhängningsmöjligheter som leder er vidare till den ljusa och luftiga vardagsrummet. Här kan ni samlas tillsammans med nära och kära och om vädret tillåter tar ni er snabbt ut till den generösa altanen för att njuta av sommarsolen och de vackra vyerna! I anslutning till vardagsrummet finner ni det trivsamma köket med gott om plats för matlagningskreativitét. Utöver detta finner ni även två generösa sovrum, ett rymligt badrum med badkar samt en rymlig klädkammare.

Källarplanet fördelar sig på en mysig gillestuga med eldstad och ett avdelat sovutrymme, en WC, ett duschutrymme med bastu, tvättstuga, hobbyrum samt gott om förvaringsutrymmen. Från källarplanet når ni även det vidbyggda garaget!

Här bor ni i sommarpärlan Öregrund! Här kan man blicka ut över havet och se solnedgången i vattnet. Det finns många fina strövområden och fint elljusspår för löpning och skidåkning samt flera tennisbanor. I Öregrund finns även flera mysiga butiker, vårdcentral med apotek, sporthall/gym/bastu, bibliotek, systembolag, restauranger, konditori mm.

Vid utflykter med kajak eller båt i inre & yttre skärgården gör naturen sig påmind med säl och fisk. Fågellivet är mycket rikt, när havsörnarna visar sig är dagen fulländad. Vintertid när isen ligger blank är det bara att sätta på sig långfärdsskridskorna och ta sig en sväng.

Anmäl ert intresse för att säkerställa att ni tar del av all information.

Varmt välkomna på visning!

Karta för Fjällgatan 15

https://www.hemnet.se/bostad/villa-4,5rum-oregrund-osthammars-kommun-fjallgatan-15-21352119

Avstånd till vatten: 200

  • Östhammars kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74242

Lämna en kommentar