Fjäderbladsvägen 13 – 4 – Uppsala kommun

Utgångspris: 6 150 000 kr

Beskrivning av Villa Fjäderbladsvägen 13

  • Antal rum: 4
  • Storlek: 120,6 m²
  • Byggår: 2023

Inflyttningsklar enplansvilla från Fiskarhedenvillan med fint läge och tomt mot naturmark! Husmodellen Atmosfär 121 är byggd för framtiden med låga driftskostnader med genomgående vattenburen golvvärme, FTX-ventilation och solceller på taket! Huset har energiklass B enligt nygjord energiverifiering. Genomtänkt och social planlösning med mittparti där kök och vardagsrum placerats i delvis öppen planlösning och med utgång till ogenerad altan och vidare till trädgården. Vidare erbjuder huset tre ordentliga sovrum, två helkaklade badrum och praktisk tvättstuga med grovingång.

Gunsta har länge varit ett populärt samhälle att bo i. Strax utanför stan med nära till både skog och natur samt enkel kommunikation in till Uppsala. Med bil når du E4:an på bara några minuter och åt motsatt håll ligger Fjällnora som är ett populärt utflyktsmål, med badstrand och äventyrsbana på sommaren och skridskoåkning på sjön på vintern. I Gunsta finns förutom trevlig restaurang, en populär trädgårdshandel och även hållplats för Lennakatten som tuffar förbi på sommarhalvåret.

Framtiden för området är ljusare nu än någonsin när Uppsala kommun planerar för ett nytt stadsdelscentrum med service och butiker i Södra Gunsta – Här kommer det finnas strövområden i både torg- och naturmiljö. Kommunen planerar för flera nya förskolor samt en ny grundskola med idrottshall. Områdets naturnära karaktär ska bevaras. https://bygg.uppsala.se/planerade-omraden/sodra-gunsta/om-sodra-gunsta/

Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

Karta för Fjäderbladsvägen 13

https://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-gunsta-uppsala-kommun-fjaderbladsvagen-13-21350905

Avstånd till vatten: 2000

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74151

Lämna en kommentar