Fittja Hälke 16 – 5 – Enköpings kommun

Utgångspris: 4 475 000 kr

Beskrivning av Villa Fittja Hälke 16

  • Antal rum: 5
  • Storlek: 162 m²
  • Byggår: 2006

Tänk dig att äga detta fantastiska hus med en oslagbar utsikt över åkrar och Mälaren. Den fridfulla atmosfären och naturliga skönheten som omger denna egendom är sannerligen något alldeles extra.

Detta är en dröm för barnfamiljer, med gott om plats för lek och aktiviteter. Huset har en ovanmarks pool för att kunna njuta extra av sommardagarna och även en avkopplande badtunna att kunna glädjas åt -året om. Huset erbjuder också andra bekvämligheter såsom garage, carport och ett stort förråd. Här bor ni med lyxen av en uppvuxen trädgård med perenner, fruktträd, bärbuskar samt odlingsmöjligheter i pallkragar och växthus.

På nedre plan möts man av en pampig hall med full takhöjd till övre plan. Ett stort kök och vinkelvardagsrum med braskamin och matplats, här kan man även sätta upp en vägg för att göra ytterligare ett sovrum eller varför inte ett kontor? Vidare finner ni den praktiska tvättstugan med groventré och ett av husets badrum.

På övre plan finns tre sovrum samt husets andra badrum med hörnbadkar. Här finns ett allrum som binder samman rummen på övervåningen och har balkong som ger extra utrymme för rekreation och njutning av den magnifika utsikten.

Det bästa av allt är att du bara har cirka 2 kilometer till Mälaren. Här kan du njuta av båtliv, fiske och vattenaktiviteter med familjen. Tänk dig att spendera sommarkvällar och bege dig ut på charmiga picknickar på de vackra platserna i närheten.

Detta hus är verkligen en pärla för dom som söker en vacker och funktionell plats att kalla hem. Missa inte chansen att äga denna unika fastighet med enastående utsikt och närhet till Mälaren. Kontakta ansvarig mäklare idag för att boka visning och uppleva denna underbara plats själv!

Karta för Fittja Hälke 16

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-orsundsbro-enkopings-kommun-fittja-halke-16-20762555

Avstånd till vatten: 650

  • Enköpings kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74962

Lämna en kommentar