Fibyvägen 2 – 7 – Uppsala kommun

Utgångspris: 5 495 000 kr

Beskrivning av Villa Fibyvägen 2

  • Antal rum: 7
  • Storlek: 219 m²
  • Byggår: 1909

Välkommen till detta rymliga hus på 219 kvm, beläget på en fantastisk tomt om 1 360 kvm i det barnvänliga området Vänge. Här finns allt du kan önska för ett bekvämt och trevligt boende, inklusive en stor altan, pool, balkong, garage och potentiell separat uthyrningsdel på tomten.

Huset bjuder på en imponerande boarea med många genomtänkta detaljer. På nedre plan finner du en praktisk tvättstuga, en rymlig hall, två sovrum varav ett med kakelugn, ett badrum och ett inbjudande vardagsrum. Det stora köket med köksö erbjuder gott om plats för större middagar och har direkt utgång till den trevliga altanen, perfekt för sociala tillställningar och avkoppling.
Övre plan rymmer ett stort allrum med balkong, tre sovrum, ett större badrum och en klädkammare, vilket ger familjen gott om plats att växa och trivas.
Uthyrningsdelen på tomten erbjuder en fantastisk möjlighet till extra inkomst eller boende för gäster.

Trädgården är en oas för barn och vuxna, med en stor gräsmatta, pool och flera sällskapsytor. Här kan barnen leka fritt medan de vuxna njuter av grillkvällar på altanen eller ett dopp i poolen. Garaget ger extra bekvämlighet och förvaringsutrymme.

Vänge är ett idylliskt område för barnfamiljer med skogen som närmsta granne och närhet till Uppsala. På bara 7-10 minuter når du Stenhagen centrum, som erbjuder all tänkbar service inklusive mataffärer, apotek, vårdcentral, skolor och bibliotek. Uppsala centrum ligger endast 20 minuter bort med bil, och området har goda kollektivtrafikförbindelser.

För låga driftkostnader är huset utrustat med en bergvärmepump och vattenburet radiatorsystem. Huset har genomgått flera renoveringar, bland annat nytt tätskikt på balkongen, nya golv i köket, snörasskydd, fönsterbyten på övre plan samt en ny värmepump från 2018. Tidigare renoveringar inkluderar ny yttertaksbeläggning (2012), fasadrenovering och köksrenovering (2007), renovering av wc/duschrum (2000) och en tillbyggnad (1978).

Detta hus är större än de flesta i området och erbjuder en unik möjlighet att bo nära naturen, med staden inom bekvämt avstånd.

Välkommen till ditt nya drömhem i Vänge!

Karta för Fibyvägen 2

https://www.hemnet.se/bostad/villa-7rum-vange-uppsala-kommun-fibyvagen-2-21335973

Avstånd till vatten:

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75576

Lämna en kommentar