Fiby Karbo 609 – – Uppsala kommun

Utgångspris: 3 700 000 kr

Beskrivning av Villa Fiby Karbo 609

  • Antal rum:
  • Storlek: 79 m²
  • Byggår: 1951

Cirka 15 minuter från Uppsalas utkanter ligger Fiby Karbo 609. Fastigheten är lantligt belägen men har ändå stor närhet till staden och dess fördelar. Tomten är osedvanligt stor med sina 18 326 m². Tomten som har ett ljust och fint läge i en sydvästsluttning med gott om soltimmar är av skogstyp. Större delen av tomten utgörs av en vacker tallskog. Den stora tomten ger gott om utrymme och frihet men har även bra förutsättningar för ytterligare byggnation eller framtida tomtavstyckning.
På tomten finns en bostad samt en separat garagebyggnad som båda är i gott skick. Bostaden har ett fint läge och med sina 80 m² boarea passar den perfekt för den mindre familjen som vill ha ett lantligt boende men ändå nära till Uppsala. Under hela huset finns en bra källare, vilken inrymmer tvättstuga och stora förvaringsutrymmen. Delar av bostaden är renoverad under nuvarande ägares innehav, bland annat renoverades köket 2006 och yttertaket byttes 2008. Möjligheterna med huset är stora då skicket som helhet är bra. Vattnet är enskilt via en djupborrad brunn där mängden alltid varit god och avloppet gjordes nytt 2008. Fiber finns indraget.
Garagebyggnaden, som är nyuppförd 2010, har plats för en bil samt en stor förrådsdel. Båda delarna är förberedda för att enkelt kunna isoleras för den som önskar.

Läget och storleken på tomten samt närheten till Uppsala är ytterst sällsynt och fastigheten är en riktig pärla med stora förutsättningar för utveckling efter en köpares tycke och smak.

Kontakta gärna ansvarig mäklare för mer information och för att boka en tid för visning.

Karta för Fiby Karbo 609

https://www.hemnet.se/bostad/villa-79m2-fiby-uppsala-kommun-fiby-karbo-609-21314239

Avstånd till vatten: 1700

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75592

Lämna en kommentar