Fänkålsgatan 7 – 3 – Uppsala kommun

Utgångspris: 2.195.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Fänkålsgatan 7

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 78 m²
  • Byggår: 1970

Här har du chansen att bli ägare till en ljus genomgångslägenhet som kommer att förgylla din vardag! Belägen i den eftertraktade föreningen HSB Gräslöken, erbjuder denna pärla en bekväm och stilfull livsstil som du förtjänar.

När du kliver in i lägenhet möts du av ett stilrent renoverat kök som bjuder in till matlagning och sociala stunder. Med en vinkyl och en praktisk köksö är detta köket en dröm för den passionerade kocken. Det stamrenoverade badrummet ger en känsla av lyx och erbjuder både komfort och bekvämlighet med tvättmöjligheter. Men det bästa av allt är den gigantiska balkongen som bjuder på fantastisk utsikt över den grönskande naturen och parkområdet. Här kan du njuta av lugna och rofyllda stunder i solens sken.

HSB Gräslöken är inte bara en förening, det är ett hem. Med flera bekvämligheter som fem tvättstugor, torkrum, cykelförråd, bastu och mycket mer, finns allt du behöver för en bekväm livsstil. Dessutom har föreningen tillgång till flera lekplatser, skridskoplan (under vintern), träningslokal och andra faciliteter för både barn och vuxna.

Området kring Årsta erbjuder en perfekt balans mellan stadsliv och natur. Med närhet till skolor, förskolor och en mängd servicefaciliteter är detta en idealisk plats för familjer. Årsta Centrum och Gränby Staden erbjuder ett brett utbud av shopping och restauranger, medan Uppsala centrum ligger bara en kort promenad eller cykeltur bort. För pendlare ger den smidiga anslutningen till E4:an enkel tillgång till resten av regionen.

Karta för Fänkålsgatan 7

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-arsta-uppsala-kommun-fankalsgatan-7-21298456

Avstånd till vatten: 3200

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75447

Lämna en kommentar