Famnvägen 12 – 6 – Håbo kommun

Utgångspris: 4 600 000 kr

Beskrivning av Villa Famnvägen 12

  • Antal rum: 6
  • Storlek: 176 m²
  • Byggår: 1974

Nu ges möjligheten att bli ägare till denna härliga och stora familjevilla om 176 kvm. Här är ett drömläge för er som vill bo i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till skola, skog och natur. Huset erbjuder ett bekvämt boende där ni bara kan flytta in och njuta av livet då många renoveringar gjorts genom åren. Renoveringar som gjort är b.la badrums övre plan, tilläggsisolering fasad, fasadbyte, fönsterbyte och dörrar, uteplats fram och baksida, byggt pool med trädäck och ytskicktsrenovering inomhus.

Villan erbjuder entréplan med generöst kök med köksö och gott om plats för familjen och vänner. Vardagsrum med braskamin och utgång till altan och pool med pooldäck. Poolen är uppvärmd med luftvärmepump och här finns ett praktiskt pooltak.

Tvättstuga med groventré. Ett sovrum, badrum med dusch och bastu, gäst-wc samt gott om förvaring i hallen. En trappa upp finns 3 stora sovrum och en klädkammare som rymmer familjens alla kläder, samt badrum med dusch. Garage finns och plats för 3 bilar på uppfarten.

Fiber indraget vid Bålsta KabelTv. Larm kopplat till Securitas (kan eventuell övertas)

Accepterat pris 4.600 000 kr! Kontakta ansvarig mäklare på 070-581 60 81 för tidsbokning av visningen 2/6 alt om ni önskar en privatvisning innan dess!

Karta för Famnvägen 12

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-balsta-sagarbacken-habo-kommun-famnvagen-12-19774555

Avstånd till vatten: 650

  • Håbo kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74652

Lämna en kommentar