Fältspatsvägen 4 – 1 – Uppsala kommun

Utgångspris: 1 395 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Fältspatsvägen 4

  • Antal rum: 1
  • Storlek: 29 m²
  • Byggår: 1959

Välkommen till denna charmiga etta i Eriksberg! Med sitt perfekta läge nära kommunikationer och omgiven av natursköna områden, är detta ett drömhem för den som vill bo både praktiskt och naturnära.

Den här lägenheten har allt du behöver för ett bekvämt boende. Redan vid ingången möts du av en rymlig hall som leder till ett välutrustat arbetskök. Här kan du laga goda måltider samtidigt som du njuter av en trevlig atmosfär. Badrummet är stamrenoverat och håller hög kvalitet.

Det ljusa och öppna allrummet är perfekt för avkoppling och umgänge. Härifrån når du även den rymliga balkongen, där du kan njuta av kvällssolen och koppla av efter en lång dag. Balkongen erbjuder också en privat och avskild miljö, perfekt för att njuta av lugnet och stillheten.

Föreningen har en stabil ekonomi och erbjuder en trygg och bekymmersfri boendemiljö. Dessutom har du ett brett utbud av service och bekvämligheter i närheten, med Västertorg inom bekvämt gångavstånd.

Sammanfattningsvis är denna etta i Eriksberg en perfekt kombination av funktionellt boende och naturskön omgivning. Missa inte chansen att få ett drömhem med närhet till allt du behöver och mer därtill. Välkommen till ditt nya hem!

Karta för Fältspatsvägen 4

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-1rum-eriksberg-uppsala-kommun-faltspatsvagen-4-21344606

Avstånd till vatten: 2500

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75241

Lämna en kommentar