Fallsboda 211 – 6 – Tierps kommun

Utgångspris: 3 795 000 kr

Beskrivning av Villa Fallsboda 211

  • Antal rum: 6
  • Storlek: 169 m²
  • Byggår: 2019

Stor och lyxig enplansvilla från 2019 byggt i lösvirke. Här bor ni i enskilt läge utan grannar och med hänförande utsikt över ängar och vackra solnedgångar. Förutom ett perfekt läge bor ni samtidigt nära påfart till E4:an med kort pendlingsavstånd till Uppsala och ni erbjuds ett otroligt driftsnålt hus med högsta betyg i Energideklarationen.

Välkommen till Fallsboda 211, en enplansvilla om 169 kvm samt ett stort friliggande garage om 85 kvm.
Bakom de svarta pardörrarna på vita huset välkomnas ni av en stor hall med ryggåstak som ger en härlig rymd. Med klinker på golvet och målade väggar möts ni av en lugn känsla men främst för den direkta insynen till vardagsrummet och matplatsen och vidare genom det stora fönsterpartiet där ni ser den vackra utsikten över ängarna.
Husets hjärta är den öppna planlösningen mellan vardagsrum, kök och matplats. Den gigantiska köksön med platsgjuten betongskiva ger karaktär till det svarta köket som bjuder på gott om förvaring och arbetsyta. Intill det stora fönsterpartiet hittar ni matplatsen och här har ni direkt anslutning till trallen längs hela husets baksida. Här njuter ni av sol hela dagen och följer den till solnedgång. Mellan matplats och vardagsrum finns förberett om ni önskar installera kamin (bygglovet för denna har precis gått ut).
Vidare i huset bakom köket finns ett master bedroom med egen klädkammare. På andra sidan om vardagsrummet finner ni ett allrum/TVrum, två sovrum, ett kontor samt duschrum. Från hallen sett har ni på er vänstra sida det stora badrummet.

Detta är ett energisnålt hus där både hus och garage värms upp via bergvärme – vattenburen golvvärme. Med låga uppvärmningskostnader samt eget vatten och avlopp bor ni billigt i detta fantastiska hus.

Med drygt 30 minuter i bil från Uppsala kommer ni till Fallsboda. Här bor ni i ett fint och lugnt läge där ni har naturen som närmsta granne. Här kan ni gå promenader längs grusvägar och ängar eller i skogen. Ni har närhet till motionsspår för löpning, cykling och längdskidåkning.

Välkommen på visning, välkommen hem!

Karta för Fallsboda 211

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-vendel-tierps-kommun-fallsboda-211-21350891

Avstånd till vatten: 4200

  • Tierps kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74895

Lämna en kommentar