Fålhagsleden 99 – 2 – Uppsala kommun

Utgångspris: 1 595 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Fålhagsleden 99

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 54 m²
  • Byggår: 1988

Välkomna till denna härliga lägenhet som har det lilla extra! Du får bo högst upp i en ljus tvåa med vidsträckt utsikt och total integritet.

Beläget högst upp i byggnaden med hiss från markplan, har denna lägenhet generösa fönsterpartier som ger en härlig utsikt utan insyn. I hallen finns gott om plats för förvaring och det fina köket öppnar upp mot vardagsrummet, vilket gör det perfekt för trevliga sammankomster. Vardagsrummet har gott om plats för både soffgrupp och matbord, medan det rymliga sovrummet har fina förvaringsutrymme för kläder och andra saker. Badrummet är utrustat med ett skönt badkar för avkoppling.

Låg avgift som dessutom inkluderar bredband och IP-telefoni från Telenor (100/100 Mb/s).
Föreningen har allt du behöver: tvättstuga, cykelförråd och en chill uteplats med grill. Parkering finns att hyra och du får även tillgång till ett källarförråd.

Det optimala läget på Fålhagsleden 99 erbjuder närhet till Årsta Centrum med ett brett utbud av tjänster såsom livsmedelsbutiker, vårdcentral, apotek och restauranger. Gränby Centrum ligger också inom bekvämt avstånd och erbjuder ytterligare shoppingalternativ och service. Tack vare goda kommunikationsmöjligheter med bussar till Uppsala city och välutbyggda cykelvägar är det enkelt att ta sig runt.

Varmt välkommen att kontakta mäklaren för att anmäla ditt intresse, vi ses på visning!

Karta för Fålhagsleden 99

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-arsta-uppsala-kommun-falhagsleden-99-21317650

Avstånd till vatten: 2600

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75449

Lämna en kommentar