Fålhagsleden 3B – 2 – Uppsala kommun

Utgångspris: 2.350.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Fålhagsleden 3B

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 53 m²
  • Byggår:

Denna lägenhet är en charmig och välplanerad bostad som är perfekt för den som vill bo centralt i Uppsala. Med närheten till grönskande parker och ett utmärkt pendlingsläge är det ett idealiskt boende för en person eller ett par. Lägenheten har många tidstypiska detaljer som höga tak, fönsterbrädor i sten och stora fönster som vetter mot en lummig innergård.

Lägenheten har en rymlig hall med gott om plats för avhängning av kläder och annat. Från hallen når man det smart planerade köket som har exklusiva materialval och äldre detaljer som välbevarade skåpluckor. Sovrummet har gott om förvaring och här får du plats med en större garderobsvägg. Vardagsrummet erbjuder gott om plats för en soffgrupp och ett mindre matbord. Balkongen nås från vardagsrummet och har en härlig eftermiddags- och kvällssol. Badrummet är gjort sen stamrenovering och är utrustat med badkar.

Brf HSB Trean är en välskött och stabil förening med låg belåningsgrad på 2 792 kr/kvm. Föreningen har gjort samtliga större renoveringar och den senaste renovering var att la om taket under 2021. Till lägenheten hör två förråd.

På Fålhagsleden 3B bor du med ett centralt läge endast ett stenkast från centralstationen vilket ger en perfekt möjlighet för pendling både via buss, tåg eller bil då du även snabbt tar dig ut på E4:an för vidare transport. I närområdet finns affärshuset Kvarnen med bl.a. mataffär, apotek, systembolag och restauranger samt Vaksala torg med sin genuina torgmiljö med handel och marknader samt Uppsala konsert och kongress. Fålhagen är ett omtyckt område av människor i alla åldrar och stadier i livet vilket medför en härlig mix i området.

Karta för Fålhagsleden 3B

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-falhagen-uppsala-kommun-falhagsleden-3b-20200815

Avstånd till vatten: 850

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75324

Lämna en kommentar