Fålhagsleden 1 D – 2 – Uppsala kommun

Utgångspris: 2 595 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Fålhagsleden 1 D

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 65,5 m²
  • Byggår: 1936

En underbart fin bostad högst upp som nyttjas som 2,5:a tack vare den stora hallen. I denna välskötta HSB förening finns för tillfället lediga parkeringsplatser! Lägenheten har en härlig rymd och den luftiga känslan förstärks av takhöjden om 2,7 m och ljusinsläpp från två håll. Du stiger in på ett exklusivt stengolv och tar av dig ytterkläderna. Några steg senare öppnar lägenheten upp sig i en fantastisk hall som förbinder övriga rum och skapar en god överblick. Vardagsrummet har de gamla skjutdörrarna bevarade och från detta rum når du balkongen där du kan avnjuta kvällssolen uppe bland trädkronorna. Köket är utrustat med allt du behöver och luckornas dova träslag gifter sig väl med bostadens helhetsintryck. Här finns plats för både matlagning och gäster. Badrummet är helkaklat i jordnära nyanser och erbjuder både förvaring och badkar. Ytterligare förvaringsmöjligheter hittar du i klädkammaren intill och i sovrummet som vetter in mot gården.

Det här är föreningens största lägenhetstyp som enbart finns i fyra exemplar. Dessutom belägen i det senast byggda huset som enligt uppgift ska vara det bästa.

Läget här i Fålhagen är ypperligt med närhet till flertalet parker, mysiga villakvarter och Uppsala resecentrum. Det finns flera välsorterade livsmedelsbutiker på gångavstånd. Liksom restauranger, shopping och kulturutbud.

Välkommen till ditt nästa hem!

Karta för Fålhagsleden 1 D

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2,5rum-falhagen-uppsala-kommun-falhagsleden-1-d-21350632

Avstånd till vatten: 800

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75324

Lämna en kommentar