Eriksgatan 19B – 1 – Enköpings kommun

Utgångspris: 995.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Eriksgatan 19B

  • Antal rum: 1
  • Storlek: 30 m²
  • Byggår: 2018

1 rum & kök med balkong på våning fem med utsikt över Enköping och innergården!
Söker du första lyan eller den perfekta övernattningslägenheten? Nu har du chansen att bo mitt i stan på mysiga Lilla Torg med restauranger och fik i bottenplan!

Denna lägenhet är om 1 rum & kök på 30 kvm med stor balkong om ca 7 kvm. Balkongen mot nordöst erbjuder trevlig utsikt över innergården som är gated. Här kommer du upp på en härlig höjd med utsikt över Enköping och får även mindre insyn!

I lägenheten välkomnas du först av hall med klinkergolv och garderober, här finns även en hatthylla för lite extra förvaring. Från hallen når du bostadens rum och kök. Rummet har plats för både säng och matgrupp/soffgrupp. Med rätt planering kan du här rymma såväl sociala ytor så som bra med förvaring. Köket har de bekvämligheter man kan önska, här finner du diskmaskin, inbyggnadshäll, ugn, kyl och frys samt utrymme för förvaring och städskåp. Rummet har även stora fönster som ger trevligt ljusinsläpp. Till sist finner vi lägenhetens stora badrum med kakel och klinker som har förberett för tvättmaskin och torktumlare.

Kan man bo mer bekvämt än här? Här bor du verkligen mitt i stan med restauranger i bottenplan, mataffären och butiker runt knuten och på några minuters promenad är du på grönområden så som Kyrkåsen eller i Hamnen och Gröngarnsåsen. Här finner du även gymnasiet, idrottsanläggningar och Pepparrotsbadet bara ett stenkast bort.

Anmälan till visning krävs. Varmt välkommen!

Karta för Eriksgatan 19B

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-1rum-enkoping-enkopings-kommun-eriksgatan-19b-19396355

Avstånd till vatten: 300

  • Enköpings kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74949

Lämna en kommentar