Eriksgatan 19 A – 1 – Enköpings kommun

Utgångspris: 1 050 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Eriksgatan 19 A

  • Antal rum: 1
  • Storlek: 30 m²
  • Byggår: 2018

På våning fem finner du denna välplanerad etta på trettio kvm med balkong om hela sju kvm. På balkongen kan du avnjuta en frukost i morgonsolen med kilometer lång utsikt över delar av Enköping.

När du kliver in i lägenheten slås du direkt av det fantastiska dagsljuset som kommer in genom de stora fönsterna och den slående utsikten. Direkt till höger om entrén har du en smart byggd garderob med praktiskt kläd & skoförvaring. Till vänster har du det stora helkaklade badrummet, här kan man enkelt installera både tvätt & torkmaskin om så önskas utan att badrummet skulle upplevas trångt.
Vidare in har du ett praktiskt kök i vinkel med en glasad dörr ut till balkongen, mellan köket och soffan har man gott om plats för ett matbord med 4 sittplatser. Mitt emot soffan har man en naturlig ”sovalkov”. Här har säljaren idag en 140 säng plus ett sängbord, men plats finns för säng upp till 180 utan problem. Med tvn smart monterad på väggen med ett vinkelbart fäste så slipper man tv-bänk som tar onödig golvyta.

På Eriksgatan 19a bor du smidigt och bekvämt med matbutiker, restauranger, gym, idrottsanläggningar och gymnasiet ett stenkast bort. Enbart med några minuters promenad är du på grönområden så som Gröngarnsåsen och Kyrkåsen.

Välkommen att anmäl ditt intresse!

Karta för Eriksgatan 19 A

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-1rum-centrum-enkopings-kommun-eriksgatan-19-a-21290439

Avstånd till vatten: 300

  • Enköpings kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74949

Lämna en kommentar