Enbärsgränd 9 – 4 – Uppsala kommun

Utgångspris: 2 900 000 kr

Beskrivning av Villa Enbärsgränd 9

  • Antal rum: 4
  • Storlek: 92 m²
  • Byggår: 1964

Välkommen till Björklinge och Enbärsgränd 9.

Ett plan med hel källare och friliggande garage. Fastigheten i hörnläge -öppet mot ängsmark i söderläge. Tillfälle att skapa ditt drömboende i detta fina pendlarläge mot Uppsala. Villans ytskikt är nästan uteslutande i orginalskick från -64. Nuvarande ägare har byggt villan och är ägare sedan 59 år. Husets vitala delar såsom källarens grundmur och tak har underhållits väl och taket är nytt sedan 2011 och källargrunden är delvis omdränerad på 80-talet.

På den uppväxta tomten finns gräsbelagda ytor, bärbuskar och äppelträd. Friliggande byggnader såsom friggebod och garage med plats för förvaring och en bil.

Välkommen till ett levande samhälle!

Ett barnvänligt naturskönt område med något för hela familjen. Ungdomsidrotten är nära till hands med både Innebandy, Hockey och Fotboll på Björkvallen. Den skicklige kan även spela Tennis här. För löp och motionsintresserade finns ett eljusspår, pulkabacke. För den badsugna finns Sandviksbadets badplats vid Långsjön. För den mer kulturintresserade finns här en lång kulturhistoria med runstenar och äldre kyrkor. mer information hittas hos Bygdeföreningen och Bygdemuséet.

Björklinge är beläget utmed G:a E4 -Gävlevägen och det tar ca 20 min med bil till Uppsala. Väljer du ”nya” E4.an tar bilfärden till Gränbystaden ca 15 min. Kollektivt går det många dagliga bussar t/f Björklinge – Uppsala.

Närservice.
Björklinge centralt har en välsorterad Hemköp-butik, restaurang samt frisersalong. Bibliotek.

Villan är tillgänglig för snabbt tillträde!

Karta för Enbärsgränd 9

https://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-bjorklinge-uppsala-kommun-enbarsgrand-9-20726935

Avstånd till vatten: 1000

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74364

Lämna en kommentar