Ellringe Rosenberg 251 – 6 – Uppsala kommun

Utgångspris: 3.295.000 kr

Beskrivning av Villa Ellringe Rosenberg 251

  • Antal rum: 6
  • Storlek: 156 m²
  • Byggår: 1979

Välkommen till Ellringe Rosenberg 251 – ditt drömboende där den egna tomten om otroliga 1,2 ha mark av ren natur blir din närmsta granne. Det här huset är mer än bara ett hem, det är en livsstil. Beläget i en idyllisk omgivning, kan du njuta av denna pärlas trivsamma plats och en fantastisk uteplats som badar i solens varma strålar.

Steget in på entréplanet ger en upplevelse av en värld i komfort. Här finner du ett generöst tilltaget vardagsrum, två charmiga sovrum, ett fullt utrustat kök, en praktisk tvättstuga, en bekväm grovingång med ett stort badrum. Vid entrén möts du av ett välorganiserat kapprum som gör vardagen smidigare. Köket i sig är i stilren design och har genomgått en omfattande renovering som ger dig den perfekta platsen för kulinariska äventyr. Hallen och vardagsrummet har också fått en kärleksfull renovering 2019 och utstrålar nu tidlös skönhet och modern komfort.

Övre planet välkomnar dig med två generösa sovrum, var och en försedd med en egen klädkammare för ökad bekvämlighet. Här finns också ett rymligt allrum där du kan koppla av och umgås med nära och kära. Ett ytterligare badrum ger dig extra komfort och flexibilitet.

Denna fastighet är stolt över sin stora tomt om hela 12 324 kvadratmeter, som ger dig utrymme att utforska, odla, och njuta av den vackra omgivningen. Dessutom hittar du ett praktiskt uthus och ett garage med förråd på tomten, perfekt för att förvara dina ägodelar och arbetsredskap. Möjlighet för avstyckning finns för den som önskar!

Fastigheten erbjuder det bästa av två världar – du bor nära naturen och har samtidigt utmärkta pendlingsmöjligheter till Uppsala och Stockholm. I närområdet i Almunge finns allt du behöver: två livsmedelsbutiker, en bekväm automatstation för bensin, vårdcentral, grundskola för årskurs 1-9, idrottshall med simbassäng, idrottsplats, elljusspår och närhet till två golfbanor. Njut av badplatser vid Södersjön, Långsjön och Fjällnora och upplev det bästa av lantlig och stadsnära livsstil.

Välkommen hem till Ellringe Rosenberg 251 – där dina drömmar om det perfekta boendet i naturens sköna famn blir verklighet.

Karta för Ellringe Rosenberg 251

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-almunge-uppsala-kommun-ellringe-rosenberg-251-21288630

Avstånd till vatten: 400

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74197

Lämna en kommentar