Elgbolstavägen 33 – 7 – Uppsala kommun

Utgångspris: 9 950 000 kr

Beskrivning av Villa Elgbolstavägen 33

  • Antal rum: 7
  • Storlek: 205 m²
  • Byggår: 2011

Välkomna hem till denna välskötta och rymliga villa från 2011 med uthyrningsdel och ett oslagbart läge intill åkrar samt skogspartier.

Stig in i den inbjudande hallen med gott om förvaring bakom en rymlig skjutdörrsgarderob. Härifrån leder vägen till det välkomnande vardagsrummet, som delas upp med en skiljevägg. På ena sidan kan ni njuta av fredagsmyset framför tv:n, medan den andra delen lockar med avkoppling vid brasan eller trevliga samtal.

Det generösa köket, som öppnar upp sig mot vardagsrummet, erbjuder gott om förvaring, fina arbetsytor och en rejäl matplats för hela familjen. Det stora badrummet, komplett med dusch och dubbla handfat med kommoder, ligger intill sovrummet och har en bekväm utgång till trädgården och jacuzzin. I anslutning till sovrummet finns även en praktisk klädkammare, som kan omvandlas till kontor eller extra sovrum/gästrum vid behov. Tvättstugan, utrustad med centraldammsugare, gott om förvaring och arbetsyta, har en smidig groventré från baksidan av trädgården för enkel tillgång. Genomgående golvvärme under vackra parkettgolv samt klinker i våtutrymmen samt hall.

Övervåning med allrum där ljuset flödar in genom två stora takfönster, vidare fyra sovrum i bra storlek varav ett av sovrummen med anslutande klädkammare. Stort och elegant badrum med takfönster inredd med både bubbelbadkar, dusch och kommod med gott om förvaring samt ytterligare förvaring i vägghängt skåp. Dessutom finns en härlig bastu för avkoppling.

Garaget är utrustat med en praktisk uthyrningsdel (ca 47 kvm totalt, varav uthyrningsdelen är ca 23 kvm plus sovloft), komplett med egen entré och uteplats för gästernas komfort. Den uthyrningsbara ytan sträcker sig över två våningar. På markplan finns ett badrum, kök och vardagsrum, medan övervåningen rymmer två sovloft för extra flexibilitet. I garaget finns plats för en bil samt förvaringsutrymme för praktiska ändamål. Dessutom finns en extra bilplats vid carporten och en intilliggande grusplan med gott om utrymme för gästernas fordon.

Trädgården är ombonad och ligger i västerläge med vidsträckta fält som utsikt. Ni kan njuta av soliga dagar på altanen, lek för barnen på den fina gräsmattan och avkoppling i jacuzzin med solnedgången som kuliss. Flera trevliga planteringar, fruktträd och fina rabatter.

Detta är verkligen ett drömhem för den som söker en harmonisk tillvaro nära naturen och med alla bekvämligheter inom räckhåll. Med gångavstånd till Danmarks skola och närhet till förskola är det perfekt för barnfamiljen. Utmärkta pendlingsmöjligheter med närhet till E4-uppfarten och bussförbindelser in till Uppsala gör det också till ett praktiskt val för er som värdesätter en vardag som flyter på smidigt.

Kontakta mäklaren om du önskar boka en privatvisning!

Karta för Elgbolstavägen 33

https://www.hemnet.se/bostad/villa-7rum-danmark-uppsala-kommun-elgbolstavagen-33-21339171

Avstånd till vatten: 1600

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75598

Lämna en kommentar