Elgbolstavägen 31 – 4 – Uppsala kommun

Utgångspris: 7 495 000 kr

Beskrivning av Villa Elgbolstavägen 31

  • Antal rum: 4
  • Storlek: 125 m²
  • Byggår: 2011

Välplanerad 1-plansvilla med moderna bekvämligheter och ett mycket fridfullt, familjevänligt läge.

Köket är hjärtat i hemmet och det renoverades med omsorg år 2020. Här finner ni bl.a. en imponerande köksö som bjuder in till gemensamma stunder, tillsammans med ett vardagsrum där ryggåstaket skapar en känsla av rymd och ljus. Här finns även en mysig braskamin som ger extra värme och trivsel. Master bedroom med dusch och bastu precis intill, den perfekta platsen att varva ner och koppla av efter en lång dag. I andra änden av huset hittar du ytterligare två rymliga sovrum och ett andra badrum, vilket ger dig gott om utrymme för familjen eller gäster. Tvättstugan renoverades 2021 och är utformad med funktion i åtanke, inklusive en praktisk groventré som gör det enkelt att hantera allt från smutsiga kläder till utomhusutrustning. Sist men inte minst har du tillgång till ett stort altandäck som fångar upp solen från morgon till kväll. Det är den perfekta platsen att njuta av din morgonkaffe eller ha grillkvällar med vänner och familj. För att hålla temperaturen precis som du vill finns både bergvärme med vattenburen golvvärme och en luftvärmepump som även fungerar som kylsystem under varma sommardagar.

För de som uppskattar det natursköna är detta det ultimata hemmet med en vidsträckt utsikt över öppna fält. Här lever du i harmoni med naturen precis utanför dörren. Samtidigt har du bekvämt gångavstånd till förskola och skola, vilket gör det till en idealisk plats för barnfamiljer. Dessutom är det bara 8 km till centrala Uppsala, så du har nära till allt staden har att erbjuda. För bilpendlaren är läget optimalt med knappt 2 km till E4-påfart och buss in till Uppsala går varje halvtimme dagtid.

Denna bostad erbjuder den perfekta balansen mellan lugnet på landet och närheten till stadslivet. Missa inte chansen att uppleva detta idylliska hem!

Karta för Elgbolstavägen 31

https://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-danmark-uppsala-kommun-elgbolstavagen-31-21346109

Avstånd till vatten: 1600

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75598

Lämna en kommentar