Ekvalla 3 – 7 – Håbo kommun

Utgångspris: 5 695 000 kr

Beskrivning av Villa Ekvalla 3

  • Antal rum: 7
  • Storlek: 180 m²
  • Byggår: 1980

Välkommen till detta underbara hem beläget i den äldre och mycket charmiga delen av Gamla Bålsta. Denna bostad är en oas med modern komfort, generösa utrymmen, förstklassiga renoveringar och en plats som erbjuder det bästa av båda världarna – närhet till stadens puls och ändå en känsla av lugn och ro.
Här har du dessutom en underbar trädgård med generösa gräsmattor, terrass och såklart en svalkande pool. Pergola samt inglasat uterum. Här kan man verkligen njuta av sol och bad! Bakom huset finns plats för både plantering och odling av dina egna grönsaker och örter.

Bostaden har genom åren löpande renoverats och du ser samtliga renoveringar längre ner. Men som bör nämnas är att taket är helt utbytt 2023, nytt värmesystem (luft/vatten), kök 2021, badrum uppe 2021. Bostaden är i ett riktigt fint skick och det är bara att flytta in och börja bo.

Från det ögonblick du kliver över tröskeln möts du av en atmosfär av rymd och elegans. Den öppna planlösningen förstärker känslan av ljus och luftighet. Flertalet fönster släpper in naturligt ljus skapar en lugn och harmonisk inomhusmiljö.

Det rymliga vardagsrummet är en perfekt plats för avkoppling och underhållning, med en värmande braskamin. Detta ger en känsla av värme och hemtrevnad under kalla kvällar. Den angränsande matsalen är idealisk för stora middagar för den stora familjen eller för middagsbjudningar för vänner och bekanta.

Ett fullt utrustat kök med bra förvaringsytor likväl som bänkytor. Vit inredning och en vacker bänkskiva av granit. Inbyggda och även integrerade vitvaror och kyl/frys i rostfritt ger köket en exklusiv touch. Här finns även plats för matbord för 6-8 personer.

De väl tilltagna sovrummen är fridfulla reträtter med gott om plats att koppla av och återhämta sig. Det luftiga master sovrummet är beläget på entréplan med generöst garderobsutrymme längs ena väggen.
Övriga sovrum finns på det övre planet där det även finns ett stort och härligt allrum/TV-rum- På det övre planet finns även ett fint renoverat badrum med en stor walk-in-dusch med sittplats och takdusch. Här finns även badkar, WC, handfat med kommod och en bidé. Både golv och väggar är klädda med marmorklinker som ger ett riktigt exklusivt intryck.

Steg ut i trädgården och låt dig svepas iväg av en känsla av lugn och ro. Den välskötta trädgården erbjuder en oas av grönska med vackra planteringar och en välskött gräsmatta. Den stora poolen är ett perfekt sätt att svalka av sig under varma sommardagar och skapa minnen med familj och vänner. Här finner du även ett generöst tilltaget uterum (vår/höst) där det får plats med både matbord och lounge-grupp.
På det stora trädäcket finns även en pergola som skyddar mot både sol och insekter.

Denna bostad är belägen på en optimal adress i Gamla Bålsta, med närhet till allt du kan önska dig. Njut av en lugn och fridfull atmosfär samtidigt som du har bekvämt gångavstånd till charmiga butiker, mysiga kaféer och utmärkta restauranger. Pendeltågsstationen ligger också med gångavstånd, vilket ger enkel tillgång till Stockholm city på under en halvtimme. Här finns även pendeltåg och pendlarparkering för de med bil.
Denna bostad representerar en perfekt kombination av stil, komfort och bekvämlighet. Med sina imponerande utrymmen, fina renoveringar och fantastiska läge är detta verkligen ett drömhem för den som söker det ultimata boendet i Gamla Bålsta.

Kontakta mäklaren för en privat visning och för att få veta mer om bostaden!

Karta för Ekvalla 3

https://www.hemnet.se/bostad/villa-7rum-gamla-balsta-centrum-habo-kommun-ekvalla-3-21357126

Avstånd till vatten: 1100

  • Håbo kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74633

Lämna en kommentar