Eksoppsvägen 61 – 2 – Uppsala kommun

Utgångspris: 2 395 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Eksoppsvägen 61

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 75 m²
  • Byggår: 1992

Uteplats OCH balkong // radhuskänsla med egen ingång // bra läge i området – mot skogsparti // nyrenoverat badrum

Välkommen till Eksoppsvägen 61 och denna välplanerade 2:a med funktion som en 3:a. Med Hågadalen som granne bor du naturnära i ett barnvänligt område med cykelavstånd till city!

Med egen ingång från markplan välkomnas du till bostaden via en uteplats med morgonsol och plats för odling. En smidigt planerad hall möter dig innanför dörren och här finns ett praktiskt förråd under trappan, perfekt för ytterkläder! Trappan upp är öppen och kantas av stora fönsterpartier som släpper in rikligt med ljus i lägenheten vilket skapar en luftig känsla på övervåningen. Bostadens hjärta är ett stort insynsskyddat vardagsrum med vacker utsikt mot skogens grönska. Härifrån når du balkongen som med sitt söderläge är en solig oas mitt i naturen. Här dricker du gärna kaffet och ser fåglarna röra sig bland träden.

Intill vardagsrummet finner ni köket som nyligen rustats med nytt kakel ovan köksbänk. Intill fönstret inryms en större matgrupp för hela familjen. Med gott om arbetsyta och förvaring är detta ett fullt utrustat kök och här finns även diskmaskin.

Det större sovrummet nås från den inre hallen och här vaknar ni fridfullt med utsikt mot trädtopparna! Det mindre rummet är beläget intill köket och har i dagsläget funktion av förråd. Möjligheten kan finnas att flytta väggen i köket om du önskar skapa ett något större rum. Tack vare att detta rum har fönster öppnar det upp för en alternativ planlösning.

Badrummet är nyrenoverat under 2023 och håller mycket god standard med kakel och klinkers i mjuka naturnära toner. Utrustat med tvättmaskin och arbetsbänk med överskåp finns här gott om plats för de dagliga rutinerna.

Här bor ni i ett lugnt, barnvänligt och trevligt område omgiven av natur, samtidigt som ni har ett bekvämt cykelavstånd till Uppsala centrum. Trädgårdsstaden är ett grönskande område med direkt närhet till natur, skid- och joggingspår och nära till skolor, förskolor, buss, ICA mm. Det är även cykelavstånd till Rosendal med tennishall, gym, livsmedelsbutik och restauranger. En kort promenad bort når du Svamptorget i Norby, med bl.a. bageri, blomsteraffär och ICA Supermarket . Utmärkta kommunikationer med buss eller ett par minuter med bil till E4-ans påfart mot Gävle eller Arlanda- Stockholm gör att detta läge är fint även för dig som pendlar.

Vänligen observera att bostaden upptas i lägenhetsförteckningen som en 2:a men möjligheterna är goda att skapa två sovrum.

Vänligen observera att bostaden kan komma att säljas innan budgivning och visningsperioden är över. Kontakta mäklaren för mer information!

Karta för Eksoppsvägen 61

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-tradgardsstaden-uppsala-kommun-eksoppsvagen-61-21367847

Avstånd till vatten: 2800

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75646

Lämna en kommentar