Eksätravägen 134 – 4 – Uppsala kommun

Utgångspris: 1.950.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Eksätravägen 134

  • Antal rum: 4
  • Storlek: 90,3 m²
  • Byggår: 1993

Varmt välkommen till denna smarta lägenhet högt upp i huset på våning 3 av 4 i populära Brf Tomtebo, med en av dem bästa lägena i området! Gavelläge i insynsskyddat läge med väderstreck åt 3 håll!

Här bor ni väldigt lummigt samt att det befinner sig i ett naturnära område! En fantastisk 4:a som erbjuder en rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter, ett stort vardagsrum med utgång till den härliga balkongen med ingen direkt insyn. Kök med utrymme för en matplats för hela familjen, tre väl tilltagna sovrum och två rymliga badrum. Denna lägenhet är välplanerad med rymliga ytor och tre separata sovrum och en stor klädkammare, som enkelt kan användas som ett rum. Bostaden är väldigt ljus och trevlig tack vare de stora och fina fönsterpartierna i varje rum. Bostadens uteplats ligger i ett bra solläge och rymmer större möblemang efter tycke och önskemål. I Vårdsätra bor du i ett lugnt och familjevänligt område i en grönskade miljö med bra gemenskap.

Brf Tomtebo är en ekonomisk god förening som gillar att värna om de som bor i föreningen.. De tar väl hand om gårdarna samt husen som föreningen har. De gemensamhetsutrymmena som föreningen tillhandahåller är en bastu , flera cykelförråd, samlingslokal, två tvättstugor, återvinningsstation med källsortering för papp, tidningar, plast, plåt och glas m.m och ett separat rum för kompost. Föreningen har även trevliga och grönskande innergårdar. Det finns även en fotbollsplan strax utanför föreningens mark och även närhet till badplats samt motionsspår. Föreningen Tomtebo har en båtbrygga som ligger längst Vårdsätra strandpromenad, nära badplatsen Vårdsätravik med 26 stycken båtplatser. Föreningen har en egen roddbåt som kan lånas kostnadsfritt. Det finns 2 typer av båtplatser Y-boms plats för större motorbåtar som kostar 2500 kr/år och Övrig plats 1500 kr/år.
I området finns även goda kommunikationsförbindelser med buss till olika resmål i Uppsala.

Kontakta ansvarig mäklare Mikaela Källgren för mer information och boka in dig på en privatvisning!

Karta för Eksätravägen 134

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-4rum-vardsatra-tomtebo-uppsala-kommun-eksatravagen-134-20549555

Avstånd till vatten: 1100

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75655

Lämna en kommentar