Eksätravägen 116 – 4 – Uppsala kommun

Utgångspris: 1.795.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Eksätravägen 116

  • Antal rum: 4
  • Storlek: 90,3 m²
  • Byggår: 1993

En bostad för dig som letar efter en fyra med två badrum i omtyckta kvarter.

Lägenheten har en genomtänkt planlösning med sovrummen åtskilda, badrummen är i varsin del så att man slipper trängas på morgonen, vardagsrum och kök är i mitten för bekväm samvaro.

Brf Tomtebo är en stabil förening med god ekonomi som många väljer att flytta till efter att man har sålt villan i närliggande områden. Föreningen har excellent service till sina medlemmar då man kan nyttja bastu, flera cykelförråd, samlingslokal, två tvättstugor, återvinningsstationer samt flera grönskande innergårdar med lekplatser och grillmöjligheter. Föreningen har även 20-talet båtplatser med egen brygga vid Vårdsätraviken.

Närområdet erbjuder en rad olika aktiviteter såväl sommar som vinter. Det finns badplatser vid Ekoln, skridskobanor, längdspår, strandpromenad, cykelstigar i Nåsten eller Vårdsätraskogen och allt är tillgängligt på kort avstånd från bostaden. Behöver ni ta er in till staden så finns täta bussförbindelser och bra cykelbanor eller så tar ni egen bil. Stort serviceutbud finns i Gottsunda centrum och det finns även livsmedelsbutik vid Svamptorget i början av Norby.

Karta för Eksätravägen 116

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-4rum-sodra-gottsunda-uppsala-kommun-eksatravagen-116-20587096

Avstånd till vatten: 700

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75655

Lämna en kommentar