Eksätravägen 108 – 4 – Uppsala kommun

Utgångspris: 2 095 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Eksätravägen 108

  • Antal rum: 4
  • Storlek: 90,3 m²
  • Byggår: 1993

Välkommen till denna ljusa 4:a fördelat på 90,3 kvm i skyddat läge med stora fönster som vetter mot skogsparti!

Praktisk planlösning som erbjuder välkomnande hall med klinkergolv, plats för avhängning i hatthylla samt förvaring i både garderober och ingång till rymligt förråd. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum binder ihop bostadens sällskapsytor på allra bästa sätt och ger rummen härligt ljus och fin karaktär. Fullutrustat kök med plats för ett större matbord invid fönster mot innergård. Tre generösa sovrum, två badrum varav det ena med dusch och det andra med badkar och kombinerad tvätt- och torktumlare. Bostaden som är en genomgångslägenhet erbjuder fönster från två väderstreck vilket ger ljus och rymd till den öppna planlösningen. Genomgående ljus färgsättning, parkettgolv och stilrena materialval. För dig som söker en fin lägenhet i ett område som erbjuder närhet till allt är detta hem väl värt en visning. I månadsavgiften ingår bekvämligheter såsom; värme, kall- och varmvatten, bredband och TV basutbud.

Här bor många engagerade medlemmar som driver trivselprojekt i form av bokbytarhylla, blomplantering m.m. Garageplats med laddningsmöjlighet för el/hybridbil. I föreningen finns även en båtklubb som har egen nyrenoverad brygga med Y-bommar i Vårdsätraviken där du kan ställa sig i kö för båtplats. Föreningen har en egen roddbåt som kan lånas kostnadsfritt. För mer info; https://www.brf-tomtebo.se/sidor/bryggan

Här bor du fridfullt i attraktivt bostadsområde med fina innergårdar i naturskön miljö med cykelavstånd till Uppsala centrum. Det är goda förbindelser med buss och nära påfarter för bilburna pendlare. Skola och förskola finns ett stenkast bort. I det nyligen utökade Gottsunda Centrum finns bl.a. mataffärer, detaljhandel, frisör, gym och simhall. För dig som tycker om vatten kan röra dig mot någon av Ekolns vikar men även de nya vandringsstråken längs vattnet som ligger inom kort gångavstånd. Det är ett rikt hästliv i intilliggande område och det finns fina motionsspår precis runt knuten i Hågadalen och vintertid kan du hitta fantastiska skidspår i närliggande Gottsundagipens naturområde som under sommaren utgör kolonilotter och fotbollsplaner.

Detta är ett boende som passar perfekt för barnfamiljen såväl som villasäljaren som vill bo med alla bekvämligheter. Hjärtligt välkommen att boka dig för visning!

Karta för Eksätravägen 108

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-4rum-sodra-gottsunda-uppsala-kommun-eksatravagen-108-21349557

Avstånd till vatten: 700

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75655

Lämna en kommentar