Ekoxvägen 8 – 2 – Uppsala kommun

Utgångspris: 1 695 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Ekoxvägen 8

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 45 m²
  • Byggår: 2020

Denna trivsamma 2,5-rumslägenhet med hiss från markplan är en pärla i hjärtat av Ultuna. Här bor du i en nästintill nyproducerad bostad med hög standard och genomtänkt planlösning. Lägenheten bjuder på ett stilrent kök med plats för matbord och en öppen planlösning mot det rymliga vardagsrummet. En härlig balkong erbjuder avkoppling och utrymme för sociala stunder. Sovrummet är ljust och rymligt med gott om förvaringsmöjligheter. Dessutom finns ett extra halvrum som kan användas som kontor eller utökas till ett större vardagsrum efter behov. Det helkaklade badrummet är modernt och funktionellt med egen tvättmöjlighet.

Föreningen Bofinken erbjuder en trivsam gemenskap med cykelrum, grillplats och ett charmigt växthus för odling och sociala tillställningar. Dessutom har du tillgång till en vacker dagvattendamm precis utanför dörren, perfekt för avkopplande promenader och picnics.

Detta är inte bara en bostad, det är en livsstil. Njut av närheten till naturen samtidigt som du har smidiga kommunikationer till Uppsalas centrum. Här finns allt du behöver för att trivas och känna dig hemma. Missa inte chansen att bli ägare till denna fantastiska bostad!

Karta för Ekoxvägen 8

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-ultuna-uppsala-kommun-ekoxvagen-8-19834647

Avstånd till vatten: 1100

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75660

Lämna en kommentar