Ekoxvägen 20 – 3 – Uppsala kommun

Utgångspris: 2 695 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Ekoxvägen 20

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 79 m²
  • Byggår: 2022

Fin Svanenmärkt 3:a (möjlig 4:a) från 2022 med vidsträckt utsikt över markerna kring natursköna Sunnersta och Ultuna!
Lägenheten bjuder på en tilltalande och välplanerad planlösning, genomgående fina materialval som smakfullt samsas och skapar ett modernt boende. Bostaden passar perfekt för den som söker ett ljust och luftigt hem där allt andas nytt!

Social och öppen planlösning med sällskapsutrymmena i form av kök, matplats och vardagsrum i anslutning till varandra där dagsljuset flödar fritt från stora fönsterpartier i olika väderstreck. Rymlig balkong i fritt läge med både dags- eftermiddags- och kvällssol. Perfekt plats för avkoppling i ett skönt möblemang med en kopp kaffe och bara njuta av lugnet med blicken ut mot den vackra omgivningen – livskvalitet! Sovrummen är rymliga och i bra storlek, skulle behov av fler sovrum uppstå är det enkelt att omvandla detta större sovrummet till två sovrum. Trevlig hall med plats för avhängning av ytterkläder och helkaklat badrum med dusch och både torktumlare och tvättmaskin.
Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum i kombination med de stora fönsterpartier låter bostaden bada i dagsljus och ger en härlig känsla av luft och volym. Här har ni nyproduktion när det är som bäst med enkelhet, funktionalitet och hållbarhet som viktiga ledord. Bostaden är färgsatt i ljusa kulörer som sval bas på väggarna i kombination till parkettgolv och man får en mycket gedigen och välbyggd helhetskänsla av bostaden och fastigheten, här har inget lämnats åt slumpen.

En bostad som passar alla ålderskategorier med hiss från markplan och perfekt för den som älskar att bo nära natur och skog med fina strövområden och endast ca 2 min till gulastigen. Här har man också lyxen att alldeles intill fastigheten ha ett grönskande parkområde med en stor dagvattendamm och kringliggande träbryggor. Vackert anlagda innergårdar med välutrustad lekplats, grillytor, fina platser för rekreation och gott om sittplatser, vilket öppnar upp för en social atmosfär och gemenskap bland de boende. Bostadsrättföreningen tillhandahåller invändigt cykelförråd och barnvagnsrum.

Här bor man i ett expansivt område där det framöver även kommer finnas torg och handel i närområdet.

Barnvänligt område med flertalet förskolor och skolor i grannområdet samt även planer på att bygga ny förskola i närheten av grannskapet. Det är även nära till SLU och bra avstånd till Uppsala universitet olika institutioner och nationer. Ultuna erbjuder ett rikt djur- och naturliv med härliga strövområden i vacker naturskog. Det är placerat invid Gula stigen, som sträcker sig längs Fyrisån mellan Skarholmen och Studenternas IP. I Sunnersta finner du närmaste affär och utöver det så har du även närheten till Gottsunda centrum som har ett brett utbud av affärer, butiker och restauranger. En cykeltur till Akademiska sjukhuset tar ca 15 min. Goda kommuniktioner och täta bussförbindelser. Ett bra läge för den som pendlar med en kort körsträcka till E4:a påfarten.

Välkommen hem! Ett boende att trivas i!

Karta för Ekoxvägen 20

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-ultuna-uppsala-kommun-ekoxvagen-20-21204135

Avstånd till vatten: 1100

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75660

Lämna en kommentar