Ekoxvägen 10 – 3 – Uppsala kommun

Utgångspris: 2.695.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Ekoxvägen 10

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 79 m²
  • Byggår: 2020

Vill du bo granne med naturen!? Behöver du en 3:a eller 4:a? Denna lägenhet kan, kostnadsfritt, byggas om till en 4:a.

Här finner du en exceptionellt välplanerad trea med öppen planlösning och stor balkong med kvällssol. Hörnlägenhet, vilket innebär att man har ljusinsläpp i två olika väderstreck vilket i sin tur skapar ett härligt ljusinsläpp. Svanenmärkt bostad som var färdigställd i slutet av 2021 så allt i bostaden är i princip nyskick. Genomgående ljusa ytskikt och fina parkettgolv. Helkaklat badrum med bland annat tvättmaskin och torktumlare. Fräscht kök med vitvaror från Bosch. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Kan enkelt byggas om till en 4:a med tre sovrum, och detta görs kostnadsfritt för kommande köpare ifall man har behov av fler sovrum.

De som har flyttat in till Nästet i Ultuna njuter av ett nytt och fräscht hem, härlig natur och cykelavstånd till city. I Nästet hittar du Svanenmärkta bostäder där kvadratmeterna är smart planerade för att du ska kunna trivas länge. I Nästet är det enkelt att känna sig hemma.

De Svanenmärkta husen har solceller på taket och du har tillgång till både elbil och ellådcykel här. Den gemensamma gården är skapad för gemenskap. Här finns lekstuga, grill och sittplatser. Med växthuset och tillhörande odlingslådor samt det gemensamma redskapsförråd blir gården en naturlig samlingsplats. Det ska vara enkelt att leva hållbart.

Vid intresse: Kontakta ansvarig mäklare!

TILLTRÄDE: Möjlighet till snabbt tillträde, ca. en månad från att ett eventuellt köpekontrakt skrivs, eller längre fram i tiden om så önskas. Stor flexibilitet gällande tillträde.

Karta för Ekoxvägen 10

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-ultuna-uppsala-kommun-ekoxvagen-10-20436895

Avstånd till vatten: 1100

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75660

Lämna en kommentar