Ekenkällsgatan 10 – 2 – Enköpings kommun

Utgångspris: 1.050.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Ekenkällsgatan 10

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 60 m²
  • Byggår: 1956

I det trevliga området Fanna finns nu ett fantastiskt tillfälle att förvärva en rymlig och ljus tvåa. Lägenheten är belägen på 60 kvm och har en genomtänkt planlösning.

När du kommer in möts du av en väl tilltagen hall där det finns gott om plats för förvaring. Vidare finner du ett mysigt sovrum med gott om plats för en dubbelsäng och förvaringsmöjligheter.

Badrummet är av äldre standard och här finns även en praktisk tvättmaskin.

Lägenheten erbjuder ett öppet och luftigt kök som har en naturlig övergång till det ljusa och trevliga vardagsrummet. Här finns en fransk balkong som ger möjlighet till frisk luft.

Fanna är ett trivsamt område med närhet till allt du kan tänkas behöva. Järnvägsstationen ligger endast en kort promenad bort och ger smidiga kommunikationsmöjligheter. För dig som är golfintresserad finns Enköpings golfbana på bekvämt avstånd.

Det är även bara en kort cykeltur till centrum där du hittar ett brett utbud av shopping, restauranger och andra bekvämligheter.

Brf 108 Filen, HSB är en välskött förening med god ekonomi. Föreningen erbjuder även en trevlig innergård och här finns även en lekplats.

Välkommen med din visningsanmälan av denna trivsamma tvåa i Fanna!

Karta för Ekenkällsgatan 10

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-fanna-enkopings-kommun-ekenkallsgatan-10-20904056

Avstånd till vatten: 800

  • Enköpings kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74942

Lämna en kommentar