Egilsgatan 9B – 2 – Uppsala kommun

Utgångspris: 2 095 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Egilsgatan 9B

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 63,5 m²
  • Byggår: 1944

Högst upp i huset, med generösa fönsterpartier i två olika väderstreck, finner du denna ljusa och rymliga tvåa. Här finns möjlighet att återställa planlösningen till ett extra sovrum och nyttja lägenheten som en trea eller en tvåa med ett separat uthyrningsrum tack vare två entréer. Lägenheten håller ett fint och charmigt skick med bl a trä- och parkettgolv och vackra tapeter samt ljus färgsättning på väggarna.
Här får du ett stort och inbjudande kök med plats för matbord för 6 personer. Ett vardagsrum som rymmer soff- och matgrupp samt utgång till lägenhetens balkong i solsäkert västerläge. Ett sovrum för dubbelsängen och förvaring i skjutdörrsgarderob. Ett badrum med badkar och ett tvättrum med tvättmaskin (tidigare extra wc). Båda entréerna öppnas mot separata hallar som är möblerbara.
Till lägenheten har du förvaringsmöjligheter i två förråd.

Som boende i föreningen får du tillgång till den grönskande innergården med trädgårdsmöbler och utegrill samt två tvättstugor med tillhörande torkrum, ett träningsrum (nyttjas mot avgift), relax med bastu, föreningslokal och hobbyrum.

Allt som önskas finns inom räckhåll. Svartbäcken erbjuder närhet till såväl stadskärnan som vackra naturområden. I den direkta omgivningen finns Fyrishov sportanläggning, restauranger och mataffär. Vackra promenadsträckor kring Fyrisån och Naturområdet Röbo med springspår och utegym finns inom kort avstånd.
Med en cykeltur på endast några minuter är ni framme vid stadskärnan, Ekonomikum och universitetsområdena.
Smidig anslutning till E4:an.

Välkommen till denna ljusa och rymliga tvåa i city- och naturnära Svartbäcken!

Karta för Egilsgatan 9B

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-svartbacken-uppsala-kommun-egilsgatan-9b-21357706

Avstånd till vatten: 450

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75335

Lämna en kommentar