Eddagatan 12A – 2 – Uppsala kommun

Utgångspris: 3.195.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Eddagatan 12A

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 62,7 m²
  • Byggår: 1926

Kontakta ansvarig mäklare för mer information och för att boka visning // Generös takhöjd // Hiss // Stort badrum // Centralt belägen // Fina ytskikt //


På Eddagatan 12A finner ni nu denna modernt utrustade men historiskt och fint bevarade bostad i ett hus som uppfördes år 1926 (dåvarande Uppsala Auktionskammare). Under årsskiftet 2015 totalrenoverades huset och förvandlades till det charmiga och fantastiska bostadsrätter som det är idag. Bostaden präglas av en generös takhöjd om ca 3 meter, djupa fönstersmygar och fina ytskikt. Bostaden är belägen en halv trapp upp i bostadshuset. Hiss finns från markplan.

Bostaden fördelar sig på ett stort och välutrustat kök med en öppen och social planlösning mot vardagsrummet. Köket är från Marbodal och erbjuder vitvaror i rostfritt stål från Siemens så som kyl, frys, häll, diskmaskin, ugn och fläkt. Här kan såväl amatörkocken som matlagningsproffset enkelt skapa magi med generösa arbetsytor och gott om förvaring i flera under och överskåp. Intill köket finns en matplats med gott om utrymme för härliga middagar med familj och vänner. Vardagsrummet är smart planerat och erbjuder genomgående parkettgolv, generöst ljusinsläpp samt utrymme för större möblemang. Oavsett hur ni önskar inreda har ni plats för både sällskapsytor i vardagsrum såväl som egentid i det generösa sovrummet. Badrummet är vidare helkaklat med lyxen av att ha både tvättmaskin och torktumlare. Förvaring finns att tillgå i bostadens klädkammare, men här har ni också tillgång till förråd med generös yta om ca. 6 kvm bekvämt belägen i huset källare. Hiss finns i bostadsbyggnaden och går bekvämt hela vägen ner till källaren. Perfekt för den sedvanliga Uppsalacyklisten finns det även ett gemensamt förvaringsutrymme för cykel.

Här bor du i Uppsalas stadskärna, men du behöver inte störas av stadens brus. Runt hörnet finner du natur och den glittrande Fyrisån för långa söndagspromenader, eller varför inte upptäcka vår vackra stad och nya smultronställen? Service finns det gott om då du endast med en kort promenad når Uppsalas shoppingstråk. Nation och universitet tar du dig snabbt till på cykel, precis som till resecentrum som tar dig både norrut och söderut i perfekt pendlarläge! Möjligheterna ligger precis utanför dörren och bara väntar på att upptäckas.

Vid intresse och för mer information, vänligen kontakta ansvarig mäklare Emelie Ingvarsson på 070 792 59 43 eller extra kontaktperson Emelie Bergman på 070 770 18 13

Karta för Eddagatan 12A

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-centrum-uppsala-kommun-eddagatan-12a-20403595

Avstånd till vatten: 50

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75316

Lämna en kommentar