Drottninggatan 5 – 2 – Uppsala kommun

Utgångspris: 2 250 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Drottninggatan 5

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 29,6 m²
  • Byggår:

Varmt välkommen till Drottninggatan 5 där du bor granne med Domkyrkan och mitt i händelsernas centrum! Här bor du mitt i Uppsala city med allt du kan tänka dig alldeles utanför dörren! Du får nu möjligheten att förvärva denna sällsynta och välplanerade tvåan om 29,6 kvm som bockar av alla krav på listan – låg avgift, hiss i huset, genomgående ljusa och fina ytskikt samt stamrenoverat badrum. Kan man önska något mer?

Bostadens planlösning är mycket yteffektiv och ger ett luftigt intryck. Planlösningen fördelar sig på en entréhall med ekparkett, goda förvaringsutrymmen och ett rymligt skafferi, kök i gott skick med vita skåpsluckor och bänkskiva i ek. Köket är även utrustat med kyl med frysfack, spishäll samt kombinerad ugn/micro. Vidare finner du ett mysigt sovrum som rymmer större säng och erbjuder fiskbensparkett samt ordentlig garderobslösning, vardagsrum som även det erbjuder fiskbensparkett och rymmer mindre soffgrupp samt mindre matbord och ett renoverat, helkaklat badrum i neutrala färger. Till lägenheten hör även ett källarförråd.

Som boende i Brf Domar har du tillgång till tvättstuga, cykelrum och en magisk takterrass inbäddad bland fina byggnader och med svårslagen utsikt mot Domkyrkan – helt perfekt för middagsbjudningar och varma sommarkvällar! Bostadens belägenhet mitt i centrum gör att du som boende har nära till allt såsom butiker, restauranger, caféer, barer och kulturutbud. Perfekt läge med direkt närhet till akademiska sjukhuset, nationer och uteliv men även årummet och stadsträdgården med trivsamma motions- och promenadstråk.

Varmt välkommen hem!
Vänligen kontakta ansvarig mäklare Rebecca Odhe för mer information!

Karta för Drottninggatan 5

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-centrum-uppsala-kommun-drottninggatan-5-21335703

Avstånd till vatten: 50

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75310

Lämna en kommentar