Dragarbrunnsgatan 60 – 2 – Uppsala kommun

Utgångspris: 2 195 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Dragarbrunnsgatan 60

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 51,5 m²
  • Byggår: 1962

Välkommen till en fin och rymlig lägenhet om 2 rok med inglasad balkong i perfekt sydvästläge, högst upp i fastigheten med hiss – Här bor du i eftertraktade kvarter mitt i centrala Uppsala!

Lägenheten genomsyras genomgående av rymliga och väldisponerade rum, där bl.a. ett rymligt kök med matplats, ett ljust och luftigt vardagsrum med gott om plats för socialt umgänge, ett väldisponerat sovrum, ett fräscht stamrenoverat badrum samt en välkomnande hall bra med förvaring. Från vardagsrummet når du den inglasade balkongen som med sitt läge berikas med många soliga timmar, här kan du njuta av trevligt sällskap under sommarhalvåret som då blir till ett extrarum.

På Dragarbrunnsgatan 60 bor du så centralt du kan, med gågatans början runt strax inpå. Du når Stora Torget på två minuter och likaså Centralstationen, vilket skapar ett perfekt pendlarläge. Bostaden har, trots sitt centrala läge, en trygg placering högt upp i huset. I direkt närhet finner du Fyrisån och dess promenadstråk som tar dig till stadsparken på några minuter. Här finner ni en levande park med gott om grönområden, dessa varvas med lekplatser, även Parksnäckan med bl.a. sina musikframträdanden på sommaren. Längst med Fyrisån finns bryggor och naturliga platser för rekreation, avkoppling och motion. Bostadens direkta närområde är även berikat med restauranger, butiker och caféer. En matvarubutik nås tvärs över gatan. Här finns helt enkelt allt du behöver!

Ska du studera i Uppsala? De flesta fakulteterna ligger på gångavstånd och känns promenaden lång är Uppsala känt för att vara en cykelstad. Här tar du dig smidigt fram på cykel och det finns upplysta och bra cykelvägar året om. Universitetslivet levs ofta genom och på nationerna och dessa ligger alla centralt och på kort avstånd. Bostaden är även perfekt för dig som önskar en övernattningslägenhet eller för dig som pendlar.

Bättre läge på boende är svårt att hitta, missa inte denna bostad!

Anmäl dig till visning redan idag – Varmt välkommen på visning!

Karta för Dragarbrunnsgatan 60

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-dragarbrunn-uppsala-kommun-dragarbrunnsgatan-60-21351569

Avstånd till vatten: 250

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75320

Lämna en kommentar