Domarbovägen 16 – 3 – Tierps kommun

Utgångspris: 1 500 000 kr

Beskrivning av Villa Domarbovägen 16

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 97 m²
  • Byggår: 1929

Charmig villa om 3 rok i vackra Strömsberg. Denna passar både som fast bostad och fritidshus. Här kan du redan i sommar njuta av semestern då ett snabbt tillträde är möjligt. Stor härligt tomt på hela 3.155 kvm med skogen som närmsta granne. Den rymliga tomten ger utrymme för både odling och sommaraktiviteter för barnen. En del av marken (1289 kvadratmeter) är tillköpt och kan eventuellt avstyckas. Det är promenadavstånd till det gamla järnbruket som är en riktig sommaridyll. Där kan du ta ett kvällsdopp i ån eller en fika med hembakt på det fina Strömsbergs cafét som även erbjuder andra smakupplevelser, bland annat vinprovningskvällar.

I trädgården finns en bod för trädgårdsredskap och annan utomhusutrustning. Boden skulle kunna omvandlas till gäststuga. Under bodgolvet ligger en jordkällare där du förvarar sommarens primörer för längsta hållbarhet. Dessutom delar du en äldre ladugård med grannen. Här får du ett garage för bilen och här kan du förvara ved och annat skrymmande.
Enkelt och smidigt med kommunalt vatten och avlopp.

Att bo här kan bli en perfekt kombination av bekvämlighet och natur. Närhet till skog och mark ger fantastiska möjlighet till friluftsliv och upplevelser året runt.
Husets flesta inventarierna kommer att ingå i köpet.

Fastigheten säljs med friskrivning.

Fiber finns!

Karta för Domarbovägen 16

https://www.hemnet.se/bostad/villa-3rum-stromsbergs-bruk-tierps-kommun-domarbovagen-16-21327005

Avstånd till vatten: 350

  • Tierps kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 81596

Lämna en kommentar