Dekangatan 4 – 2 – Uppsala kommun

Utgångspris: 1 995 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Dekangatan 4

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 43,5 m²
  • Byggår: 2023

Välkommen till Dekangatan 4 i omtyckta Rosendal! Här finner du en perfekt utformad lägenhet för dig som söker ett bekvämt boende i en attraktiv och expansiv stadsdel. Med sina 43 kvadratmeter och genomtänkta planlösning erbjuder denna lägenhet en praktisk och funktionell livsstil.

Lägenheten är smakfullt designad med moderna detaljer och högkvalitativa material som ger en stilfull känsla. De stora fönstren släpper in rikligt med naturligt ljus och bjuder på en härlig utsikt över omgivningarna. Det välplanerade köket är utrustat med allt du behöver och har gott om förvaringsutrymme för att möta de flesta behov. Badrummet imponerar med sina stilrena färger och materialval samt en kombinerad tvättmaskin och torktumlare.

Rosendal är en populär och attraktiv stadsdel som erbjuder närhet till natur och grönområden, samtidigt som den har utmärkta förbindelser till Uppsala centrum. Här bor du med bekvämt avstånd till kollektivtrafik, affärer, restauranger och andra bekvämligheter, vilket gör det till en idealisk plats för dig som söker både stadsliv och naturnära upplevelser. För den som gillar motion eller promenader finns det vackra parker och grönområden i närheten. Stadsskogen är ett stort parkområde som påminner om en mellansvensk blandskog. Området erbjuder utmärkta möjligheter till ett aktivt utomhusliv med löpning, utegym, svampplockning, vandring och barnaktiviteter. På vintern kan du även åka längdskidor i elljusspåret.

Rosendal har blivit ett nav för Uppsalas studenter tack vare sitt fördelaktiga geografiska läge och moderna framtoning.

Välkommen att anmäla ditt intresse!

Karta för Dekangatan 4

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-1rum-rosendal-uppsala-kommun-dekangatan-4-21346066

Avstånd till vatten: 1100

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75257

Lämna en kommentar